2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12287 بازدید | 270 پست
خوبه هر چقدرم ریز باشه بازم ارزش داره به هندی معده درد میگیره آدم هندی فقط به درد پلوهای مخلوطی مثل ...

والا به خدا من جایی میخرم نیم دانه برنج هم قاطیشه ولی خب حتی ارزون تر از هندی هست 

در حسرت مادر شدن .........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی برنجت که میخواد بپزه گلاب بزنبرنج قالی همودرست نکن پلوهای مخلوط درست کنموقع پختن هم یکی دو حبه ق ...

خداکنه خوب بشه مرسی عزیزم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
2805

ما تا حالا ایرانی نگرفتیم همیشه هندی میگیریم تازگیا اونم نمیتونیم بخریم  خیسش کن چندبار ابشو عوض کن البته بو نمیده ها چون عادت ندارین این طور احساس میکنی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
من که اصلا نمی تونم هندی بخورم...ایشالله باعث و بانیش لعنت شن

برنج خوب ک همیشه میخوریم خارجی زیر ۱ تومن نبود انقدر غصه‌ی خوردم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
برنج خوب ک همیشه میخوریم خارجی زیر ۱ تومن نبود انقدر غصه‌ی خوردم

اره برنج شوهرم ایرانیش آورد از طرف شرکت بهش داده بودن یک تومن خوبه ایرانی هست 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
حدودا ده دوازده سال پیش تازه وارد بازار شده بود بلند و کشیده می‌شد مردم عاشقش شده بودن

نه من از ولم ازش متنفرم بودم 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
2810