2777
2789
عنوان

از سر پولی برنج هندی خریده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 270 پست
احتمالا پاکستانیه‌

نه روش نوشته هندی

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما برنجم بغل شوفاژ بود. .مهمون داشتم تازه باز کرده بودم شب گفت گرمه شوفاژ اتاق رو بستم نگو اب ر ...

تاپیک بزن

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
2805
۳۵۰

جی تی سی نیست؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ناراحت شدی؟

نه عزیزم راستش حالم خوب نیست 😞

2810