2777
2789
عنوان

مرد با قد بلند یا متوسط یه لحظه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 43 پست
من قدم 178 تاس به نظرت عادیه بگم قد مهمنیس و با یه 170 ای ازدواج کنم؟؟😐😐

آخ آخ این بده  واقعا دیگه شوهر آدم نباید از خودش کوتاه تر باشه من خودم در اون حالت دیگه حس مردونگی زیادی ازش نمیگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگر گزینه دو هم نخوام انتخاب کنم، اولی به قطعیت منفیه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805
جفتشو مجبورم رد کنم اولی کلا با فرهنگ و خونوادم فرق داره دومی از خودم کوتاهتره تف تو شانسم 😭😭😭😂� ...

یعنی حتی تو فرض هم سینگل می مونی؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من قدم 178 تاس به نظرت عادیه بگم قد مهمنیس و با یه 170 ای ازدواج کنم؟؟😐😐

به جای اینکه درگیر قد طرف باشید درگیر خانواده و شخصیت و تحصیلات و... باشيد 

اینا مهم تر و واجب تر از قده

یعنی چون قد بلندین طرف مشروب خور و.. باشه فقط بلند باشه؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آخ آخ این بده واقعا دیگه شوهر آدم نباید از خودش کوتاه تر باشه من خودم در اون حالت دیگه حس مردونگی ز ...

خب پس برا یکی مثل من مهمه 

ولی برادختری که قدش 160 تاس خدایی نباید مهم باشه 

درسته؟؟

...
من همسر دوستم مشروب خوره ولی هیچ ضرریم ب زندگیشون نرسونده ک هیچ خیلیم پیشرفت کردن و خوشن همیشه ک نم ...

برای کسی که مسلمانه صرف اینکه در خانه‌ای زندگی کنه که درش شراب و مسکرات نگهداری می‌شه عین ضرر و آسیبه چه برسه به اینکه بخواد شریک زندگی‌ش شرابخوار باشه و تربیت فرزندش رو تحت ولایت شرابخوار پایه ریزی کنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من قدم ۱۷۰

😂😂😂منم همینطور 

ببین گلم نفر دوم واقعا شرایط بهتری داره 

مهمممم ترین چیزا تو زندگی مشترک پول و اخلاقه 

حالا چهره کدومشون مد نظرته؟ جدا از بحث قد 

چون اگه ب دلت نشینه تا ده سال بعد هم باز همون حسو بهش داری

برای کسی که مسلمانه صرف اینکه در خانه‌ای زندگی کنه که درش شراب و مسکرات نگهداری می‌شه عین ضرر و آسیب ...

مقید ب این چیزا نیستن 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
2810