2777
2789

اگه همزمان دو تا خواستگار داشته باشید یکیش قد ۱۹۰ و خوشتیپ اما اهل مشروب و تحصیلات متوسط و از لحاظ شغلی متوسط و یه خواستگار داشته باشید با قد ۱۷۵ و تیپ متوسط رو به پایین اما تحصیل کرده با موقعیت شغلی بهتر و سالم از لحاظ مشروب و...وخوش اخلاق کدومو انتخاب میکنید؟

فرض بر اینه که قرار باشه حتما یکی رو انتخاب کنید

صدرصد دومی مگه قرارع نون و اب قدشو بخورم😒

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

با اینکه عاشق قد بلندم 

ولی گزینه دوم منطقی تره :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من همسر دوستم مشروب خوره ولی هیچ ضرریم ب زندگیشون نرسونده ک هیچ  خیلیم پیشرفت کردن و خوشن 

همیشه ک نمیشه ازجنبه بد نگا کرد نمدونم نظر من این بوو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

عقل سلیم دستور میده که اون آقای تحصیل کرده که اهل برنامه خاصی نیست انتخاب باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

معلومه گزینه دو

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

باورم نمیشه آدمایی هستن ک فقط معیارشون قده:/

یعنی واقعا بر چه اساسی قد بلند رو جز حسنات طرف گذاشتی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اول قد خودت چنده؟؟؟ من باشم با اینکه از نظر قدی با دومی تفاوت خاصی ندارم و قد خیلی برام مهمه نفر دوم ...

دقیقاً 

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

دومی . 

از من متاهل بشنو . زندگی مشترک از روز اول الی آخرش پر از پیچ و خم و سربالایی سر پایینیه . 

یکی و انتخاب کن که با هر بادی تنت نلرزه . بتونی بهش اعتماد کنی بهش تکیه کنی . بتونی روش حساب کنی

زندگی که شوهرت پایه و همراه نباشه و پشتت در نیاد مفتش گرونه

2810