2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا هم قد و وزن شمام بازم شما نسبت به سنت وزنت میشه گف خوبه منی که ۱۷ سالمه و ۷۰ کیلو ام چه ...

من تا بیست سالگی لاغر بودم یهو چاق شدم تو سنت کمه وزنت زیاده به نظرم بزرگتر بشی وزنتم بیشتر میشه خوب چرا باشگاه نمیری؟

شکم اوردی؟منم بهم ریختم اصلا

شکم از قبل داشتم ی کم... الان پهلو اوردم... سینه هام شل و کوچیک شده ک خیلی رو مخمه... و دیگه اینکه رونام تپل شده. کلا وزنم رفته اون تیکه جمع شده

🌸
من تا بیست سالگی لاغر بودم یهو چاق شدم تو سنت کمه وزنت زیاده به نظرم بزرگتر بشی وزنتم بیشتر میشه خوب ...

من واقعا از وقتی  کلاس پنجم اینا بودم 

اضافه وزن داشتم 

بعد نمیدونم چجوری ولی 

خوراک من  از خوراک خواهرم که ۵۷ کیلوئه و از من بزرگتره کمتره

بعد لاغر هم نمیشم مثلا من یه مدتی  کم خوری میکنم یا ماه رمضون با اینکه ۳ کیلو اینا لاغر میکنم 

اصلا معلوم نمیشه که لاغر شدم خیلی اعصابم سر این قضیه خورده😑😑

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
همه الکی میگن یکم چاق شی همون مردم بهت میگن چاق

تا شکم بیاری میگن عه چاق شدی بسه 

دیگه 

امروز بهم گفتن عه چون لاغری قدت بیشتر به چش میاد 

گفتم لاغر؟؟

۷۰کیلو ام 

درحالی که ۷۱ ام ☹

میگن لاغری

من ۷۴ کیلوام قدمم ۱۷۲ همه بهم میگن لاغری وقتی میگم چندکیلوام باور نمیکنن

وای بهترین اندام‌و داری خیلی خوبی  🤩🤩🤩

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
شکم از قبل داشتم ی کم... الان پهلو اوردم... سینه هام شل و کوچیک شده ک خیلی رو مخمه... و دیگه اینکه ر ...

مشکل تو درد منم هست🤣

فقط قسمت شکمو درگیرم باهاش 

ژل بزنم از اون چربی سوزا؟

2810