2777
2789
منم با قد۱۶۳ و وزن ۷۰کیلو تپلم نه چاقم نه لاغر شکمم ندارم اصلا یعنی عاشق اندام خودمم😂😂

من شکم دارم والا 

چجوری ابش کنم،؟

البته زایمان داشتم 

بقیه بدنم کلا عضله س

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لاغرشم؟☹بهم نمیاد آخه🤚😔

قبلا وزنت چقدر بود ؟

ببین من چون از ۵۰-۵۴ کیلو شدم هفتاد اینجوری بهم میگفتن 

وگرنه دخترعموی خودم از ۸۵ کیلو شده بود هفتاد بهش میگفتن لاغری

بعد هم من صورتم تپل هست برای همین لاغری نشون نمیدم

قبلا وزنت چقدر بود ؟ببین من چون از ۵۰-۵۴ کیلو شدم هفتاد اینجوری بهم میگفتن وگرنه دخترعموی خودم از ۸۵ ...

همونه خودشه 

از ۵۶شدم ۶۶

شدم ۷۵ توبارداری 

بعدش شدم ۶۵

توشیردهی ۷۵

الان ۷۰و نیم دقیق

قبلا وزنت چقدر بود ؟ببین من چون از ۵۰-۵۴ کیلو شدم هفتاد اینجوری بهم میگفتن وگرنه دخترعموی خودم از ۸۵ ...

منم مثل شما اول ۷۱ بودم اومدم ۶۲ صورتم باز پر اصلا نمیگن بهم لاغر باسنو رونم دارم ولی بالاتنم لاغر قسمت شانه بازوهام

منم مثل شما اول ۷۱ بودم اومدم ۶۲ صورتم باز پر اصلا نمیگن بهم لاغر باسنو رونم دارم ولی بالاتنم لاغر ق ...

منم دقیقا همینجوری هستم 

بالاتنه ام لاغرم شونه هام استخون هست استخون ترقوه ام بیرون زده اما رون‌هام پر هستن 

من صورتم پر و تپل هست لاغر میشم زیاد نشون نمیده اما کمی چاق میشم خیلی نشون میدم 

الان وزنم زیر ۶۰ شده خوب شدم فقط باید دو کیلو دیگه کم کنم که برم برای تثبیت

2810