2777
2789
عنوان

مامان چند تا بچه پرجمعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
بله عزیزمسفر خوش بگذره

ممنون احتمالا اخرهفته برم و برگردم

بهتون درخواست میتونم بدم بعدش؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما

ممنون عزیزم باهاتون هماهنگ میشم❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ببخشید ارشد جمعیت شناسی دیگه چه رشته ایه تا خالا نشنیدم از کدوم دانشگاه مدرک گرفتین؟

جمعیت شناسی .

یک رشته تازه به ظهور.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
الان استارتر رو شناختم دیروز یک تاپیکی بود که استارتش تو عقد بود با شوهرش اختلاف داشت حتی ممکن بود ک ...

اونهایی که میگم خودشون بلاگر هستند.

خیاط زبرو زرنگند .

فروشنده هستند.

اشپزی هم بلدند .

من که اصلا نفهمیدم چی گفتی . 

ولی اگه داری تبلیغ فرزند آوری میکنی توضیح بده آب و هوا که اولین لازمه زنده بودنه رو نداریم تکلیف چی میشه  امار جمعیت بره بالا؟ پول و کار هیچی 

من که اصلا نفهمیدم چی گفتی . ولی اگه داری تبلیغ فرزند آوری میکنی توضیح بده آب و هوا که اولین لازمه ز ...

ماشین ها برقی شوند .برقشون از انرژی خورشید باشه .

اونهایی که میگم خودشون بلاگر هستند.خیاط زبرو زرنگند .فروشنده هستند.اشپزی هم بلدند .

بلاگر ها که خودشون جزو داغون‌ترین قشر جامعه هستن اینها شدن ملاک و سند ؟چون اینا بچه اوردن پس بچه اوردن خوبه ؟

خیاطی بلد بودن یا آشپزی بلد بودن چه ربطی به بچه اوردن داره 

کلا شما بهتره تبلیغ فرزنداوری نکنی 

با این نوع صحبت بیشتر تبلیغ منفی داری میکنی 

ماشین ها برقی شوند .برقشون از انرژی خورشید باشه .

حالا کو تا برق خورشیدی بیاد ایران . الان شهرهای بزرگ تو دوده . هوا سرطان زاست . آب هم که در آینده نزدیک قربونش برم میشه . رشد جمعیت بیشتر بشه ول معطلیم

بلاگر ها که خودشون جزو داغون‌ترین قشر جامعه هستن اینها شدن ملاک و سند ؟چون اینا بچه اوردن پس بچه اور ...

تو گفتی بچه داری هنر نیست .من هم گفتم مادرای این ها کلی هنر بلدند .هم بچه را مودب و باوقار سالم و شاد تربیت میکنند که خودش هنره .یعنی عرضگی ‌.یعنی این مادر قهرمانه .بلاگرهای مادران پرجمعیت که طبیعی فیلم  مستند میسازند زندگی سالمی دارند.