2777
2789

نه هرگز سقط نمی کنم 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

خودشو سقط میکنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه پسرم میخواستم سقط کنم نگهش داشتم الا دوماهه شده شیرینی خونمون ی دختر سه ساله داشتم بخاطر اون میگف ...

شیرینی خونتون چی میگه این وسط؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

دو سال پیش همین قضیه پیش اومد یه هفته رفتم اتاق حرف نزدم.تا پشیمون شد.جالبش اینجاس من بچه نمی‌خواستم دو تا داشتم از هر دو جنس ولی شوهرم از من پسر میخواست که نشد می‌گفت بنداز ننداختم الان دو سال و چهار ماهشه

نفهمیدم منظورتون؟

یجا تو توضیحات نوشتی شیرینی خونه