2777
2789
عنوان

اینو مغازه همسرم کش رفتم چطوره 😂😂🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 14286 بازدید | 268 پست
رنگ لاکت چ خوشرنگه چ مدلی زدی؟ ابنباتیه؟

اره فکر کنم گفت آیس ابنباتی همچین چیزی گفت

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چقد خوشگلی اسی 

شبیه عروسکی 

همیشه دیر میرسیدم ولی میدیدیم ازت تعریف کردن 

نگو واقعی بود😍

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
چقد خوشگلی اسی شبیه عروسکی همیشه دیر میرسیدم ولی میدیدیم ازت تعریف کردن نگو واقعی بود😍

قربونت برم عزیزم تعریفی نیستم ولی همه بهم لطف دارن مثل شما😘❤️💕❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قربونت برم عزیزم تعریفی نیستم ولی همه بهم لطف دارن مثل شما😘❤️💕❤️

ن واقعا میگم 

خیلی زیبایی 

انشاالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی 

خیلی خوشم میاد ازتون 

جواب پیامای منفی رو خیلی با ادب جواب میدی 

پیام ناشناس هم بهت پیام دادم گفتم خیلی خوبی

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
ن واقعا میگم خیلی زیبایی انشاالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی خیلی خوشم میاد ازتون جواب پیامای منفی ر ...

قربونت برم عزیزم منم از شما حس خیلی خوبی گرفتم خیلی مهربونی ❤️💕😘

قربونت برم عزیزم منم از شما حس خیلی خوبی گرفتم خیلی مهربونی ❤️💕😘

فداتشم 

خوبی از خودته عزیزم❤️😘

چقدنازه😍😍😍دستبندت رو میتونی ببری برات رنگش رو اکی کنن. 

چرا من از تاپیکاش خوشم میاد پس من عجیبم یا کاربرا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میگم اسی جان یه جا گفتی سریتا استفاده کردی واسه مژهواقعا تاثیرش چشمگیره؟یا اینکه شما ژنتیکی مژه هات ...

اره عزیزم تاثیرش قشنگ به چشم میشه دید 

من کلا مژه هام‌ خوبه اما با سریتا خیلی بهتر شد

چقدنازه😍😍😍دستبندت رو میتونی ببری برات رنگش رو اکی کنن. چرا من از تاپیکاش خوشم میاد پس من عجیبم یا ...

مرسی عزیزم 😍❤️