2777
2789

قبلاً می رفتم دستشویی تمام دستشویی رو می شستم بیرون میومدم 

یا قبلاً که دانش آموز بودم ،جلوی انگشتم رو می کشیدم به انگشت دیگم تا بین ناخن و انگشتم فاصله بیفته 

و هر چقدر این کار رو تکرار می کردم عصبی تر می شدم 

ادامه پیدا می کرد 

مادرم می گفت زشته این کار رو نکن یکی میبینه فکر می کنه داری مف پاک می کنی   

نمی تونم چراغ اضافه روشن کنم ،ببینم روشنه خاموش می کنم 

موهام رو نمی تونم باز بزارم 

حتما باید با مش مو محکم ببندم تا دردم بیاد 

می رم دستشویی دستم رو هزار بار می شورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم حموم، نباید دمپایی بپوشمپام باید و باید زمین و سرامیک رو لمس کنهاصلا نمیتونم چیزی بپوشمخیلی برا ...

کلا من از دمپایی بدم میاد 

هیچ وقت نمیتونم تو خونه دمپایی بپوشم مامانم همیشه بهم غر میزد برعکس اون همیشه دمپایی پاش 

من مهمونی هم برم اولش دمپایی پامه ده دقیقه بعد درمیارم 

الان دقت کردم تو حمام هم اصلا دمپایی نمیپوشم 

عهههههمزادم🤗❤فکر میکردم فقط مشکل خودمه😍😘

منم نمی‌دونسم اکثریت عادت دارن دمپایی بپوشم🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کلا من از دمپایی بدم میاد هیچ وقت نمیتونم تو خونه دمپایی بپوشم مامانم همیشه بهم غر میزد برعکس اون هم ...

بپر بغلم همزاد من🤗❤😍😘

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اگر بلند بلند با خودم حرف بزنم بهتر میتونم تصمیم بگیرمبعضی وقتا با خودم بحث فلسفی ای که تو ذهنمه می ...

منم 🫠

بعضی وقتا به خودم غر میزنم که مثلا ببین خودتم میدونی چی دریته فقط نمیخوای انجامش بدی ولی باید بپذیری هر تصمیمی بگیری یه چیزی به دست میاری در ازاش یه چیزی از دست میدی و تصمیم نگرفتن خودش یه تصمیمه !! 😁

2810