2777
2789
عنوان

شوهرم از چشم افتاده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا حیف من ،نخوردم نپوشیدم نگشتم تا خودشو جمع و جور کنه الان شدم زشت و بدقیافه

اشتباهت این بوده دیگه، حد وسط رو نگه میداشتی. مردها فکر میکنن فقط خودشون تونستن ب جایی برسن و نمیبیین که طرف ار  حقش گذشته تا به جایگاهی ک هست برسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
2805
بگوچ زمونه ای شده سگ صاحابش ب چشمش نمیاد😒

😀😀😀

والا شوهر من وقتی با چندتا دک و ج...نده ریخته بود رو هم ایراد بنی اسراییلی میگرفت بعدا که گ....و کاریش زد بالا تازه علت شو فهمیدم. منم عکس پیرزنی که ده سال از خودش بزرگتر بود رو بردم به طایفه و ابحی و شوهر ابجی شو بقبه نشون دادم گفتم ببینید پسر و داداش تون با کی ریخته رو هم پیرزن متاهل 

که ابجیو خواهر زاده اش چقدر خندیدن که حالا که میخواست خیانت کنه و دستش رو بشه با یه خوشگل تر و جوون تر میریخت رو هم

به اون لازم نیست کاری کنی انقدر خودت خودتو قبول داشته باش که نتونه هیچی بگهمثلا وقتی میگه قیافه ندار ...

دقیقا گاهی اوقات از زیباییم پیشش تعریف میکنم ولی بعدش ی جوری نگام میکنه ک خجالت میکشم از حرفی ک زدم

😀😀😀والا شوهر من وقتی با چندتا دک و ج...نده ریخته بود رو هم ایراد بنی اسراییلی میگرفت بعدا که گ... ...

همون بهانشونه وگرنه من ۹۹درصدزن وشوهرای اطرافمومیبینم زن ازشوهرش سره 

مرداهمه بی ریخت زناهمه خوشگل

بدهمین بیریختا اززن خودشون ایرادمیگیرن ک چشمت کجه صورتت پفه 

تو صدم ثانیه ازش متنفر میشم

نباید بخندی..

شاید میخواد نمک بریزه..با رفتار بهش بفهمون خوشت نمیاد اگه دوهزاریش نیفتاد با لحن آروم یه زمان خوب بگو که گارد نگیره..مواظب باش نقطه ضعف ندی دستش ،اگر با وجود گفتن بازم تکرار کرد و لج کرد بیمحلش کن

کانال مرضیه کشوری تو ایتا رو دنبال کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
توبرعکس بگووتعریف کن،حتماتوخونه مثل عصرقاجارلباس میـپوشی.وبه خودت نمیرسی

اتفاقا باید منو ببینی ،نمیگم خییییلی زیبام ولی خیلی قیافه به روزی دارم نمیفهمم چرا اینقدر نمک نشناس شده

دقیقا گاهی اوقات از زیباییم پیشش تعریف میکنم ولی بعدش ی جوری نگام میکنه ک خجالت میکشم از حرفی ک زدم

خجالت نکش

و 

عمیقا خودتو دوست داشته باش و باور عمیق داشته باش به جنبه های زیبایی خودت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

جاری من خیییلی خوشگل نیست ولی ازمعمولی بهتره پوستش صاف وسفید موی لخت و بلندداره کلا کم اززیبایی نداره

شوهرش انقدازش ایرادمیگیره دائم میگه باسن نداری مژه نداری لبات نازکه بایدبری عمل کنی مژه بزاری لباس خوب بپوشی توخونه ارایش کنی

اونوخت خودش

۱۲۰کیلوعه یه شکم داره زیرپاشو نمیبینه کچلم هست اداب معاشرتم نداره 

2810