رلم پا پیش گزاشت واسه خواستگاری وقتی خانوادش رو دیدم خیلی خشک مذهب بودن چادری و.. و خانواده من خیلی آزاد بودن یعنی کلا به حجاب اعتقادی ندارم بعد که دیگه یکم پا فشاری کردیم رسید به خرج برون که سر مهریه به توافق نرسیدیم و خود پسر هم گفت نه وقتی بهش پیام دادم گفت همه چیز تموم شدس و دیگه پیام ندم یعنی کلا قیدم رو زد به نظرتون اگر این ازدواج سر میگرفت دوام داشت حس میکنم حکمتی توش بوده که آنقدر مشکل جلوش به وجود اومد و اینکه من بیشتر وابسته بودم میتونم سر یک هفته کلا برام عادی بشه؟؟؟
به نظرتون پسری که دوست داشته باشه اینجوری عقب نشینی میکنه؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوست عزیزم تفاوت فرهنگی می تونه مهم باشه اما در برخی شرایط اگر علاقه و حمایت وجود داشته باشه نه تنها ...
منم علاقه رو مهمتر میدونم چون زیاد دیدم دوتا خانواده با اختلاف مذهبی و...اگه دختر و پسر واقعا همو دوست داشته باشن باهم راه میان حتی دیدم دختر حجابش بیشتر رعایت کرده ولی خوشبخته
عزیزم منو همسرم بسیار تفاوت فرهنگی و مذهبی داریم بسیار زیاد اما بسیار خوشبختم چون همسرم حامی و دلبسته ست، آقا اگر عاشق و حامی باشه هرگز مشکل جدی بوجود نخواهد اومد... شما نیز صبور باشید...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اونا یک کلام ۱۱۴ و لج کرده بودن بابام تا ۱۲۸ هم اومد دید اونا لج کردن گفت ولش توافق نمیشه
ببین عزیزم شما خودتون دوتا باید از قبل سر همه چیز صحبت میکردین اگه پسره بچه ننه نباشه خب صد در صد میگفت ما باهم صحبت کردیم نظرمون اینه یا همینطور مسئله حجاب و اعتقادات و ...