2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7498 بازدید | 331 پست
چرا یه ماه بود شک داشتم ولی با خودم میگفتم شاید شکمم ورم کرده حتی دکتر هم دیروز پشماش ریخته بود که ا ...

خوب تکونش چی؟؟ 

بچه از 20 هفته تکون می خوره که 

والا ما هم پشم ریزون شدیم 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
نه خداروشکر الان اوکی شدیم خیلی شرمنده و پشیمونه خیانتش هم در حد پیام فقط سه روز بودالان از بابت نین ...

خب خدا رو شکر عزیزم

ناراحت شدم براتون

الان چشمام قلبی شد که خوشحالین

برم تاپیکو کامل بخونم ببینم ماجرا چیشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم پسرم ۱۰ ماهه بود که فهمیدم باردارم 

چقد غصه خوردم نگران بودم

اتفاقا دیروز تولد ۳ سالگی پسر کوچیکم بود بزرگه هم خرداد ماه میشه ۵ ساله

درسته اولش سخت بود .ولی الان که نگاشون میکنم خیلی ذوقشون رو میکنم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که بهم این ۲ تا فرشته رو داده

الان باهم بازی میکنن دعوا میکنن با هم میخوابن بیدار میشن دوتایی باهم تو حمام یه ساعت بازی میکنن و بهم کاری ندارن

حتی اگه من ۲ ساعت تو حمام باشن باهم میشینن تو اتاقشون تی وی نگاه میکنن

مطمعن باش عزیزم یه حکمتی هس که خدا بهت داده

راستش من یه رابطه پر خطر داشتم بعدش هم قرص اورژانسی خوردم ولی چند روز شده از پریودیم گذشته ولی هنوز پری نشدم

به شوهرم گفتم اگه این دفعه هم باردار بودم با جون و دل قبولش میکنم با اینکه برام دیگه حوصله ای نمونده

خوب تکونش چی؟؟ بچه از 20 هفته تکون می خوره که والا ما هم پشم ریزون شدیم

احتمالا مال من خیلی تنبل بوده چون تقریبا از چن هفته پیش متوجه یه تکونایی تو شکمم میشدم اما فکر میکردم برا نفخ یا ورم معدس🤦‍♀️🤦‍♀️در واقع داشتم خودمو گول میزدم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خب خدا رو شکر عزیزمناراحت شدم براتونالان چشمام قلبی شد که خوشحالینبرم تاپیکو کامل بخونم ببینم ماجرا ...

فداتشم عزیزم مرسی از مهربونیتون😍❤️

احتمالا مال من خیلی تنبل بوده چون تقریبا از چن هفته پیش متوجه یه تکونایی تو شکمم میشدم اما فکر میکرد ...

مگه میشه 

آدم از ماه ۶ به بعد هرچی هم شکم نداشته باشه  شکمش میاد جلو 

چه جوری نفهمیدی 😐🤭

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیزم منم پسرم ۱۰ ماهه بود که فهمیدم باردارم چقد غصه خوردم نگران بودماتفاقا دیروز تولد ۳ سالگی پسر ک ...

انشالله که هرچی خدا براتون بخواد چون واقعا خدا صلاح آدمو میدونه من که دیروز برام این مطلب ثابت شد و خداروشکر میکنم 

مرسی ازتون❤️

خب خدا رو شکر عزیزمناراحت شدم براتونالان چشمام قلبی شد که خوشحالینبرم تاپیکو کامل بخونم ببینم ماجرا ...

یه چیزی اضافه کنم

اینکه اختلاف سنی کم بین بچه ها خیلیخوبه و از اون خوبتر اینکه خواهر برادر دارن

من خودم تک فرزندم

خیلی این تنهایی اذیت کننده است همیشه میگم کاشکی یه خواهر برادری داشتم

و اینکه شما اختلاف سنیتون با بچه هاتون کمه،خیلی برای خودتون و بچه ها شیرینه

مگه میشه آدم از ماه ۶ به بعد هرچی هم شکم نداشته باشه شکمش میاد جلو چه جوری نفهمیدی 😐🤭

من پهلو دارم نینی تو پهلوهام بود زیاد شکمم بزرگ نشده بود فقط یه نمه ک اونم حس میکردم دارم چاق میشم حتی الانم خودم در تعجبم که ۳۱ هفتمه و شکمم اینقدر کوچیکه چون برا بارداری قبلیم شکمم خیلی بزرگتر بود

یه چیزی اضافه کنماینکه اختلاف سنی کم بین بچه ها خیلیخوبه و از اون خوبتر اینکه خواهر برادر دارنمن خود ...

بله واقعا ازین دید ندیده بودم این یه نکته مثبته خداروشکر میکنم

من پهلو دارم نینی تو پهلوهام بود زیاد شکمم بزرگ نشده بود فقط یه نمه ک اونم حس میکردم دارم چاق میشم ح ...

ای جانم الان ۳۱ هفته هستی؟؟

نگاه به تاریخ تایپیک نکرده بودم

نی نی چی هس؟ اولی و دومی؟

برای من هر دو پسرن

ممنون عزیزم نه از دیروز که رفتم سنو عاشقش شدم دیگه اصلا به چیزای منفی فکر نمیکنم

خداروشکر چقدرخوشحال شدم تا به دنیامیاد همیشه دعاکن بکو خدایااین بچه رو باعث سربلندی و ارامشم قراربده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بله واقعا ازین دید ندیده بودم این یه نکته مثبته خداروشکر میکنم

اره واقعا الان تو آپارتمانی که ما هستیم همه تک فرزند و همه ناراحتن که بچه هاشون تنهان 

همبازی داشتن خیلی خوبه .بچه ها گناه دارن

ای جانم الان ۳۱ هفته هستی؟؟نگاه به تاریخ تایپیک نکرده بودمنی نی چی هس؟ اولی و دومی؟برای من هر دو پسر ...

بله گلم الان ۳۱ هفتم

نینی دختره بچه اولمم پسره گلم

سلامت باشن

2810