2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 238 پست

سونو برو شاید ب خاطر قرصا خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد از الان پیگیر باش تا کی میخوای سنو نری؟

اصلا شاید کیست داری و بیبی اشتباه زده بود ی دکتر برو

شایدم این بچه هدیه خدا بود برای زندگیتون ک سر و سامون بگیره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
میدونم بخدا همه اینا رو میدونم دستم به سقط نمیره ولی دلم بحال خودم میسوزه چقدر آرزو و برنامه داشتم ب ...

تاثیری تو رسیدن به ارزوهات نداره چون اختلاف سنیشون کمه فکرکن دوقلو هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه پریود میشدی؟

یبار تو این ۴ ماه شدم یه خونریزی شدید مثله پریود ولی تایمش کوتاه تر از پری بود فقط دوسه روز البته چون من بقیه پری هامم ۴ یا ۵ روز بود برا همین فک کردم اونم پریود شدم ولی نگو اگه بینی و خونریزی حاملگی بوده حتی الانم گاهی لک میبینم یا دوبارم لخته کوچیک دیدم فک کردم پریه

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
چه دل گنده ای دارید!!!عزیزم ما اگر بچه نمیخوایم باید خیلی مراقب باشیم باردار نشیم حالا هم که شده تا ...

چی بگم 

من هنوز محردم ازدواج نکردم شاید دلیلش این باشه 

ولی حس مادرانه رو میفهمم ، به هر حال ادن باید منطقی فکر کنه 

اسی میگه خودم شرایطش ندارم ، از طرفی شوهرش میگه یه ماه بعد زایمانم خیانت کرده 

اون بچه بدنیا بیاد خودشم عذاب میکشه ، مطمئن باش یه روز به مادرش میگه برا چی گذاشتی من بدنیا بیام

شما خودت بودی چیکار میکردی 

منم برای نگه داشتنش تنها امیدم همینه ک همه میگن با هم بزرگ میشن😢

من خواهرم مثل شما بود بخدا الان انقدر خدا رو شکر میکنه تازه سومی هم بعد از چند سال آوارد الان بچه هاش همبازین میمونن خونه بازی میکنن خواهرمم میره سرکار 

شاید این بچه قراره بشه جبران خاطره تلخ زایمان قبلیت به نیت خوب بگیر همسرت میدونه واکنشش چطور بود؟

نه هنوز بهش نگفتم ولی میدونه پری نشدم خوشحاله فک میکنه حاملم منم هنوز بهش نگفتم ک واقعا هستم بیشتر همین خوشحالیش عصبیم میکنه ک چقدر بی چشم روعه 

کاش موقعیتش رو داشتم میدادیش ب منگله من خدا داده نگهش داردخر خالمم سن تو بود دوتا پشت هم اوردوقتی جد ...

هعی چی بگم کاش میشد بخدا جلوگیریمون هم قرص بود هم طبیعی تازه اورژانسیم خوردم دیگ نمیدونم واقعا باید چیکار میکردم

دختر خالتون زخم زبون نشنید از اطرافیان؟بعد زایمان خیلی سختش بود؟

چی بگم من هنوز محردم ازدواج نکردم شاید دلیلش این باشه ولی حس مادرانه رو میفهمم ، به هر حال ادن باید ...

فعلا که لایق نبودم مادر بشم ...ولی اگر من بودم تحت هر شرایطی نگه میداشتم چون بچه قلب داره حالا اگر ماه اول بود قضیه فرق می‌کرد بعدشم با شوهرم زندگی میکردم اسی هم که شوهرشو دوس داره ، مادر بودن یعنی گذشت...

عه من فکر میکردم تست بعد سه ماهگی دیگه نشون نمیده اخه یه جا نوشته بود هورمون hcg تو بارداری اول به ا ...

مال من کمرنگ بود هاله افتاد ولی خودم مطمئنم چون هم شکمم بزرگ شده هم تنگی نفس مثله حاملگی قبلیم گرفتم و هم حرکاتشو حس میکنم قشنگ سفت میکنع و لگد میزنه😢

نه هنوز بهش نگفتم ولی میدونه پری نشدم خوشحاله فک میکنه حاملم منم هنوز بهش نگفتم ک واقعا هستم بیشتر ه ...

خب حتما میخواد دلتوبه زندگی گرم کنه توهم از گناهش بگذر دلتو به بچه و همسرت خوش کن حالتو خوب کن با انرژی یه اینده خوب برای خودت بساز توکل بخدا کن وبرای همسرت دعا کن دیگه اشتباه نکنه مطمعن باش حال دلت خوب میشه 

عزیزم الان حالت بده فکرای ناجور میاد سمتتاگه توان مالی داری یه کمکی بگیر توی کار خونه کمکت کنه از هم ...

اتفاقا شرایط مالیمونم خیلی آشفته شده چند وقتیه برا همین تو دارهی بدیم

2810