2777
2789
عنوان

شوهر وکیل چجوره برا زندگی مشترک

293 بازدید | 44 پست

حدود یه ساله با یه نفر در ارتباطم وکیله.اومده خواستگاریم چند ماه قبل.هنوز بهشون جواب ندادیم.یه سال ازم بزرگتره.وضع مالیش بد نیست خونه و ماشین داره.شهرامون از هم دوره، خیلی نمیتونم ببینمش، در ماه یه بار میاد شهر ما.اخلاقش خوبه.ولی شنیدم وکیلا چون با خانما خیلی در ارتباطن احتمال اینکه پاشون بلرزه زیاده، خانوادمم مخالف این ازدواجن.ولی من دوسش دارم.نظر شما چیه دوستان؟وکیل برا ازدواج خوب نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عالی هستن لرزیدن ربطی به شغل نداره به شعور و تربیت فرد برمیگرده

اینقد بد شنیدم درباره مردای وکیل واقعا ته دلم خالی شده. حتی بابامم میگه این همش با زنای مطلقه باید بره دادگاه.میتونی تحمل کنی.این حرف بابام بیشتر منو میترسونه

ب نظرم اگه پسری خودش خوب باشه و ذاتش درست باشه حتی اگ کل اطرافش دختر باشه محلشون نمیده.

ولی اگ ذات پسری بد باشه و هول باشه حتی اگ تو عمرش یه زن هم نیاد محل کارش خودش هوله و پاش میلغزه

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

کسی که بخواد بلغزه تو هر شغل و جایگاهی باشه گندشو میزنه

علت مخالفت خانوادت چیه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اینقد بد شنیدم درباره مردای وکیل واقعا ته دلم خالی شده. حتی بابامم میگه این همش با زنای مطلقه باید ب ...

نه عزیزم ربطی نداره بعد هم همه وکیلا با زن مطلقه درارتباط نیستن 

خیلی هاشون وکیل کارخانه و شرکت های بزرگ هستن 

به این فک کن که آینده خوبی دارید کنار هم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
علت مخالف خانواده؟تجربه نشون داده بهم ب حرف خانوادت گوش کن حتی اگه بی دلیل مخالفت کردن بعدا دلیلش ر ...

سطح خونوادشون خیلی از ما پایین تره،ما خونوادمون همه تحصیل کرده و اجتماعی هستم ولی خانواده اون واقعا اداب اجتماعی هم بلد نیستن.ولی پسره خودش خیلی عالیع از لطاظ برخورد اجتماعی و علت دیگش هم همین شغلش و ارتباط با خانوماس

2810