2777
2789
عنوان

امروز گریم گرفت قبول نشدم

113 بازدید | 2 پست

من تجربیم بعد یکی از رفیقام از نمونه دولتی قبول شد منم خیلی ناراحت بودم کاش منم میتونستم قبول بشم فلان بعد فهمیدم کلی کلاس و چندین میلیون پول خرج و از نمونه قبول شده

انقد ناراحت شدم باورم نمیشد الانم همون دختر کلاس تست ثبت نام کرده و من واس یه کتاب تست دارم خودمو پاره میکنم

و بعد هر جلسه کلاس تست ۱ میلیونه و باورم نمیشه اگه قرار باشه کنکورم همینجوری باشه من چجوری باید قبول شم

بسته آموزشی مجازی نگاه کن

رو سایت دیوار دست دو بخر

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

فایل پی دی اف کتاب هارو دانلود کن از آلا و فرادرس و بقیه سایت ها فیلم های اموزشی مباحثی که مشکل داری روببین اول خودت بخون اگر مشگل داشتی ببین منم شرایط تورو داشتم هیچ امکاناتی نداشتم ولی صفر مطلق نموندم باهمینا تلاش کردم خودمو حتی چندپله بکشم بالا خیلییی تلاش کن ساعت مطالعه بالا داشته باش نکته برداری کمک ات میکنه اگرم نمیتونی ازمون شرکت کنی فایلشو دان کن تو خونه شرایط ازمون رو محیا کن بزن بعدش حتما تحلیل کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.