2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 243 پست
تو این تاپیکای جنجالی کامنت آدم نذاره بهتره چون آخرش به دعوا و تعلیق شدن ختم میشه و بدتر از همه باعث ...

هپم بعضی وقتا نمیشه انقد فشار وارد میشه بت از دست بعضیا 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
بابا درکم نمی‌کنید جوری بامن بحث می‌کنن انگار دور ازجونم من خیانت کردمخب بمن چ من فقط میگم هرکس هرکا ...

زن مومن

خب به حرفت عمل کن

این تاپیکم ربطی بهت نداره خب نظر بده خواهر من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا درکم نمی‌کنید جوری بامن بحث می‌کنن انگار دور ازجونم من خیانت کردمخب بمن چ من فقط میگم هرکس هرکا ...

اشکال نداره 

ولی خب دنیای ماست زندگی ماست نمیشه بگیم به من چه به تو چه 😑 همچین آدمای کثیفی تو زندگی ها هستن...داریم راجع به اونا حرف می‌زنیم 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

2805
چرا اینجا همه اینقدر عصبانینعرض کردم مراحل دارهاول ندامت قلبیدوم سعی در عدم تکرار و بعد مراحل بعدی . ...

شما اومدی ربپ زدی و گفتی اطهار ندامت قلبی یعنی توبه.منم گفتم پس حق الناس چی میشه.شما انگار عصبانی تری عزیزم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ربطئی به سفسطه ندارهو قصد منم این نبودهآیا صحبت شما الان حق الناسه؟من پشت کسی غیبت کردمو هرگز اون آد ...

اگر غیبت شما باعث شده باشه آبروی شخص مقابل رفته باشه و یه ضرر مثلا مالی بزرگ در راستای همین حرف شما بهش خورده باشه 

اینکه بگی خدایا من و ببخش دردی از اون دوا نمیکنه ، پس حق و الناس رو نفی نکنید

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اشکال نداره ولی خب دنیای ماست زندگی ماست نمیشه بگیم به من چه به تو چه 😑 همچین آدمای کثیفی تو زندگی ...

آفرین مودب جواب دادی چقد آدم حس خوب میگیره 

ول نمیکنن آدمو هی تیکه پرخاش 

تو این تاپیکای جنجالی کامنت آدم نذاره بهتره چون آخرش به دعوا و تعلیق شدن ختم میشه و بدتر از همه باعث ...

اصلا اون فیک باشه یا نباشه فرقی نداره

داریم از لجنی میگیم که پر شده تو جامعه

اره شاید بچه ها خودتون متوجه نشید ولی خیلی عصبانی هستید من بخدا حرف بدی نزدم اینقد بامن بحث کردید تپ ...

عجیب عصبانی هستن

والا اینهمه حرف زدن از،سر هیجان و عصبانیت هم خودش والا جای بحث داره

امان از خودمون

که بینای بقیه

نابینای خودمون هستیم

اصلا به هیچ مپضوع تاپیک هم کار ندارم

واقعا؟؟؟میشه یاد بدی بخدا بلد نیستم؟

کنارش یه دکمه حذف هستش انتخاب همه رو بزن بعد اونو بزن بدون اینکه بخونی اینجوری بحثم نمیکنی با کسی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2810