2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 243 پست
چرا اینجا همه اینقدر عصبانینعرض کردم مراحل دارهاول ندامت قلبیدوم سعی در عدم تکرار و بعد مراحل بعدی . ...

اره شاید بچه ها خودتون متوجه نشید ولی خیلی عصبانی هستید 

من بخدا حرف بدی نزدم 

اینقد بامن بحث کردید تپش قلب گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولم کنید دارم عصبی میشم با حرفاتون خواهش میکنم بحثتونو ادامه بدید بمن کاری نداشته باشید مگه من خیانت ...

اقرار به اشتباه کار آدمای قوی هستش خواستم اطلاع بدم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
حتی همین تاپیکم درست نخونده🤦🏻‍♀️

اصلا از عنوان تاپیک معلومه ادامه ی یه تاپیک دیگه اس وقتی قبلی رو نبودن نباید خودشون و یهو بندازن این وسط

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اره شاید بچه ها خودتون متوجه نشید ولی خیلی عصبانی هستید من بخدا حرف بدی نزدم اینقد بامن بحث کردید تپ ...

والا نمیدونم حال و هوات چجوریه

میگی ربطی نداره نظر ندین

بعد خودت اومدی اینجا نظر دادی

اینجا بهت ربط داشت؟

الان ما یه چیزی هم بدهکار شدیم بهت

ها ی وعضی بود

تو این تاپیکای جنجالی کامنت آدم نذاره بهتره 

چون آخرش به دعوا و تعلیق شدن ختم میشه و بدتر از همه باعث دلخوری و ناراحتی میشه

البته از کجا معلوم فیک نباشن 

چون خیلی از این تاپیکای پربازدید فیک از آب درآمدند بعضیا راه پربازدید شدنو یاد گرفتن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
از کی

از آدمای خیانت کارو کثیف

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میشه ولم کنید؟من با بحث کردن عصبی میشم

می‌تونستین تاپیکو همون اول ترک کنین

🙁🙁🙁🙁

بابا درکم نمی‌کنید جوری بامن بحث می‌کنن انگار دور ازجونم من خیانت کردم

خب بمن چ 

من فقط میگم هرکس هرکار میکنه به ما ربطی نداره 

هرکس زندگی خودشو بچسبه درمورد دیگران نظر ندخ

سفسطه نکنید فقط در صورت مرگ طرف مقابل امکان پذیر نیست و چون شما حلالیت نگرفتی به هر حال مجازاتت وجود ...

ربطئی به سفسطه نداره

و قصد منم این نبوده

آیا صحبت شما الان حق الناسه؟

من پشت کسی غیبت کردم

و هرگز اون آدم رو دیگه نمیبینم

امکان رضایت از اون آدم برام وجود نداره

اما از طرفی از عذاب الهی هم میترسم

اینجا رو به استغفار میارم

که بنا بنظر آیت اله بهجت بالاترین ذکره

به امید بخشش از طرف خدا

حالا خدا منو ببخشه یا خیر

حکمش از عقل منو شما خارجه

مگر .. 

خب همین کارو کردم هی ریپپپپ میزنید

اعلانا پاک میشن یادتون بدم یا بلدین؟

2810