میدونی کنجکاو شدم ببینم راست گفته مرده یا نهتاپیکاش دیدم با یکی دیگه آشنا شده بود برای ازدواجاون قدر ...
یه عده از کاربرای اینجا خودشونم نمیدونم ولی گیر یه رفتار خیلی شریفی افتادن چند وقت پیشم یکی تاپیک زده بود برای ازدواج حتما چند موردو زیر نظر داشته باشین و باهاشون باشینو مقایسشون کنین جالب بود خودش نامزد داشتو بازم در پی مخزنی و دلبری از یکی دیگه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله لجن شده باید متوجه بشین یک طرف قضیه این خیانت ها یک زن هست و چشم و گوشتون باز بشه الکی از همه زنها دفاع نکنین تازه خیلی شیک میگه عاشق بودم و یکی دیگه میگه توبه کرده قضاوت نکنین این خانم و اون آقای هرز به گردن همسرش حقالناس دارن و حق الناس با توبه هم بخشیده نمیشه
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
هیچی اون کاربر مرد تعلیق کردن اسی تعلیق شد فک کنم بعدم گزارش زدن ترکید
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍