2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 243 پست
میدونی کنجکاو شدم ببینم راست گفته مرده یا نهتاپیکاش دیدم با یکی دیگه آشنا شده بود برای ازدواجاون قدر ...

یه عده از کاربرای اینجا خودشونم نمی‌دونم ولی گیر یه رفتار خیلی شریفی افتادن چند وقت پیشم یکی تاپیک زده بود برای ازدواج حتما چند موردو زیر نظر داشته باشین و باهاشون باشینو مقایسشون کنین جالب بود خودش نامزد داشتو بازم در پی مخزنی و دلبری از یکی دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا قبول کنیم تربیت اگر درست باشه اینا اینقدر وقیح نمیشن

دقیقاااا 

بعدش که اومد گفته اصلا خوب کردم الانم بازم باهاش وارد رابطه میشم وقاحت تا چقد آخه 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
2805
آخه دین و ایمان شون منو کشته وقنی زنش حلال نکنه به چه دردی میخوره هر چند توبه ای که از سر ترس از مرگ ...

ای بابا همون توبه از سر ترس 

هم حداقل یک ساعت دو ساعت زمان میخواد

اونی که همراه دوست دخترشه دیگه کی توبه کرده

بله لجن شده باید متوجه بشین یک طرف قضیه این خیانت ها یک زن هست و چشم و گوشتون باز بشه الکی از همه زنها دفاع نکنین تازه خیلی شیک میگه عاشق بودم و یکی دیگه میگه توبه کرده قضاوت نکنین این خانم و اون آقای هرز به گردن همسرش حق‌الناس دارن و حق الناس با توبه هم بخشیده نمیشه 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
کجا پشیمون شدمن تا چند صفحه بعدش بودن اصلا خبری نبود از پشیمونیفقط عشق بود و عشق🤮

دقیقااا منم بهش گفتم پشیمون نیستی 

وای خداگفت حتما زنش کم گذاشته براشطرف همراه دختره بود که تصادف کردهبعد میگن شاید توبه کردهکی توبه کر ...

آره دیدم ، صددرصد طرف خودش خونه خراب کن بوده 

اون خانم هم از کارش پشیمون نبوده با توجه به متنش

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

چیشد آخرش ؟ چون دیدم ترکیده بود

هیچی اون کاربر مرد تعلیق کردن اسی تعلیق شد فک کنم بعدم گزارش زدن ترکید

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اون زنی که فکر میکنه خیلی زرنگه که مرد متاهل دوستش داره و اون زنی که تا آخر عمر احساس ناکافی بودن می ...

وای آره

بعدش گفت که بدبخت من الانم برگردم میشم نورچشمیش🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقاااا بعدش که اومد گفته اصلا خوب کردم الانم بازم باهاش وارد رابطه میشم وقاحت تا چقد آخه

براش متاسفم واقعا خجالت آوره ایشالا سرشون بیاد من که به معنای واقعی کلمه عصبی میشم از این همه وقاحت

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

2810