2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

درس بخون ولی درکنارش یه حرفه هم یاد بگیر

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

درس و دانشگاه خوب رفتن باورها ، ارتباطات شخصی مفید و عقایدت رو میسازه 

هنر در وهله اول روحت رو آروم می‌کنه .

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤

تو درس اگه موفق شی همه چیز تضمین شده است مگه اینکه بیافتی بمیری.

هنر میتونه خیلیییییی فوق العاده تر و رویایی تر از درس باشه آینده ش،اما همه ادما تو هنر شکوفا نمیشن و موفق نمیشن. هنر بیشتر اوقات نیاز به نبوغ و شانس و پشتکار زیاد داره.

فکر کن یه بازیگر،خواننده،نقاش،رمان نویس بزرگ به چه موفقیت بزرگ تری میرسه نسبت به کسی که درس خونده و یه شغل روتین داره.

ولی درس،مقدار خوبی عرضه و پشتکار کافیه تا توش موفق شی.

اما شیرینی پزی و خیاطی و آشپزی و... اینا مهارت اند.کاسبی اند. باید کارت درست و با کیفیت باشه ،سرمایه پیدا کنی و مخ اقتصادی داشته باشی تا کارتو گسترش بدی. اما تو کار بازاری همیشه نیاز داری ریسک کنی،ممکنه یه برد بزرگ کنی یا یه شکست بد بخوری.

پس نمیشه گفت کدوم بهتره.