2777
2789
عنوان

عمل سزارین و مراقبت های بعدش و تجربه شما عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 45 پست
اخه پس چرا میگن تا ۴۰ روز نبد شکم رو....

ن ن حتما ببند اگ نبندی شکمت اویزون میشه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴ماه پیش سز شدم. اگه چربی شکمی نداشته باشی ۵_۶ روزه سرپا میشی. از روز اول دکتر گفت شکم بند استفاده کنم و هر روز حموم برم و نیازی نیست که روی زخمم رو دست بکشم یا لیف بزنم. گفت همون کف روی بدنت به زخمت برسه کافیه. بعدشم با سشوار باید خشک میکردم.

سعی کن خیلی نشسته نباشی که شکمت بیفته رو زخم و عرق کنه.

هر روز میرفتم

من روز در میون رفتم حمام و محل بخیه رو شستم اما دفعه سومی ک رفتم حمام احساس کردم سرم درد میکنه و ضعیف شده نمی‌دونم چرا چون دوش می‌گرفتم دیگ کامل از چند روزگی بستی شکمتو؟محل بخیه پاره نمیشه اگر زود ببندیم؟

من روز در میون رفتم حمام و محل بخیه رو شستم اما دفعه سومی ک رفتم حمام احساس کردم سرم درد میکنه و ضعی ...

شاید سر دردت بخاطر ضعیفی بدنت بوده 

تو بیمارستان بستم 

نه هیچی نشد 

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

تا جند روز کمکی داشتی ؟؟ بی حس شدی یا بیهوش؟؟؟

من بی حسی از کمر ب پایین داشتم خوب بود راضی بودم من فقط مامانم کمکیمه بنده خدا خیلی اذیت شد البته منم همش دراز کش نبودم میگن هر چی راه بری بهتره زودتر بخیه جوش میکنه منم همش تو خونه در حال راه رفتن بودم بلاخره کارای بچمو مثل شیر دادن اروق گرفتن پوشک عوض کردن خودم میکنم مامانم بنده خدا ب کارای خونم و غذام میرسه آخه من ی بچه ۶ساله هم دارم خلاصه همش دراز کش و این حرفا نبودم

بسلامتی عزیزم عملت چطور بودبهتره بعد از عمل چه کار های انجام بدیدم زود خوب بشیم

قربونت 

من خیلی راضی بودم بی حسی از کمر بودم.

بعدش خیلی درد داشتم اما همین که گفتن راه برو بعد راه رفتن میتونم بهت بگم دردم نصف شد هرچی بیشتر راه بری خیلی زودتر سر پا میشی 

سخته ولی خیلی خوبه . نسکافه زیاد بخور 

و کمپوت گلابی و انجیر  با خودت ببر و‌بخور تا یبوست نگیری 

دکتر به من شربت لاکسی ژل هم داد. که بخورم یبوست نشم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

شاید سر دردت بخاطر ضعیفی بدنت بوده تو بیمارستان بستم نه هیچی نشد

ببین چشمامم درد میکنه سرمم درد میکنه چیکار کنم؟چ جالب روز بیمارستان بستری من روز بیمارستان اینقدر درد داشتم نتونستم دست بهش بزنم راستی من دخترم همون روز بیمارستان ک‌اومد عیادتم با جفت ارنجش افتاد روشکمم مردم از درد ب نظرت بخیه های زیریم پاره نشد ؟پرستار بخش اومد دکترم اومد گفت اگر پاره میشد خون میزد بالا 

ممنون ار تجربه ت گلمآخه شنیدم تا ۴۰ روز نباید شکم رو بست ؟؟؟ چند روز بعدش خودت کار هات رو انجام دادی ...

من دکترم از همون لحظه ک از اتاق عمل اومدم بیرون شکمم و با شکم بند طبی محححکم بست رو بخیه هامم بود شکم بند

گفت اگ رو بخیه نباشه فایده نداره

بعد دوتا سزارین شکمم ندارگ

عزیزم بستگی به بدنت داره من شکم بند نبستم ولی شکمم نیفتاده حالا که نه ماه بچم داره تموم میشه دارم کم کم رژیم شروع می کنم من فقط روز اول درد داشتم و اولین بلند شدن بعد از زایمان واقعا سخته ولی خب فرداش مرخصم کردند ولی چون دخترم زردی داشت باید میرفت تو دستگاه ولی تا وقتی بخیه هات نکشیدی و هنوز خونریزی داری حمام ایستاده انجام بده من بعد از دو هفته دکتر خودم بخیه هام کشید 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
2810