2777
2789
عنوان

عمل سزارین و مراقبت های بعدش و تجربه شما عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
قربونت من خیلی راضی بودم بی حسی از کمر بودم.بعدش خیلی درد داشتم اما همین که گفتن راه برو بعد راه رفت ...

منم خیلی راضی بودم بی حسی از کمر به پایین ولی من از دوازده ساعت قبل عمل ناشتا بودم بعد از عمل هم تا ده ساعت گفتند نباید چیزی بخوری حتی آب مردم از گشنگی بعدش بیمارستان همین کمپوت هایی که شما گفتی را گفتند برید بخرید با نسکافه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی راضی بودم بی حسی از کمر به پایین ولی من از دوازده ساعت قبل عمل ناشتا بودم بعد از عمل هم تا ...

من نه قبلش گفت ۱۲ ساعت ناشتا باش اما بعد عمل من ساعت ۱۲ اومدم‌تو بخش ساعت ۳ گفت‌میتونی مایعات بخوری و ساعت ۶ هم برام شام‌اوردن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

کم خونی نداری ؟؟ یه مقدار ویتامین مصرف کن حتما نه اگه پاره شده بود متوجه می‌شدی

دکترم فیفول و ویتامین دی داده استفاده میکنم اما احساس میکنم نور چشمام کم شده 😩بعد از سزارین تا چند وقت درد داری؟چجوری باید بفهمم پاره شده یانه؟من هنوز گن نبستم شکمم همینجور بزرگ نمونه 🤦😢

من نه قبلش گفت ۱۲ ساعت ناشتا باش اما بعد عمل من ساعت ۱۲ اومدم‌تو بخش ساعت ۳ گفت‌میتونی مایعات بخوری ...

چه خوب نه بابا من حسابی گرسنگی و تشنگی کشیدم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
دکترم فیفول و ویتامین دی داده استفاده میکنم اما احساس میکنم نور چشمام کم شده 😩بعد از سزارین تا چند ...

یه دکتر برو حتما 

دردش تا یه مدت طبیعیه 

از رو بخیت مشخصه اگه پاره بشه عفونت می‌کنه 

ببند شکمتو من دو تا سزارین داشتم اصلا شکم ندارم دو تا زایمانم بستم شکممو 

چند وقته زایمان کردی ؟

تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱

من دکترم از همون لحظه ک از اتاق عمل اومدم بیرون شکمم و با شکم بند طبی محححکم بست رو بخیه هامم بود شک ...

سلام منم یکم شکم دارم اگر بعد سزارین ببندم جمع میشه یا نه 

چون مال قبل میگم دوتا زایمان داشتم این سومی

یه دکتر برو حتما دردش تا یه مدت طبیعیه از رو بخیت مشخصه اگه پاره بشه عفونت می‌کنه ببند شکمتو من دو ت ...

۹روزه زایمان کردم فردا باید برم بخیه هامو بکشه باید بگم برام گن بنویسه بگیرم چ‌مدل گنی میبستی؟من بخیه هام خدارو شکر عفونت نکرده یکم قرمزه ک مامانم میگه چون پوستم سفیده اونجوریه من زایمان قبلیم طبیعی بود دقیقا بعد از زایمان بستم اما این یکی ترسیدم بخیه هام پاره بشه بعد ی چیزی گاهی اوغات احساس میکنم جای بخیه هام بیحسه این چی خوب میشه ب مرور؟

چند روز بعدش سر پا شدیچند تا کمکی داشتی خوراکی مفید بعد از عمل کار های توی بیمارستان

سرپاشدن که بعد ۱۲ساعت باید پاشی راه بری ‌اولش درد داری که با مسکن آروم میشی درد زیادش همون بار اوله که حس پاهات برمیگرده و از روی تخت میای پایینه

مامانم بود و مادرشوهرم‌ 

تو خونه که باید حموم بری من از بیمارستان مرخص شدم رفتم حموم با شامپو بچه بخیه هاتو بشور و سشوار بگیر کامل خشک کن

ازاین گن مخصوص جراحی خود دکتر برات مینویسه حتما بگیر باراول که برات میزنن خیلی درد داره چون شکمو جمع میکنه بعدچند بار اوکی میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

تند تند زخمتو بشور و با سشوار خشک کن اگه یه پارچه نخی بزاری زیر شکمت رو بخیه که خشک نگهش داره و عرق نکنه خیلی خوبه و دیگه بتادین هم تند تند بزن و داروهاتو سر وقت بخور چرک خشک کن و خیلی نخاب سعی کن بلافاصله بعد عمل بلند شی اروم قدم بزنی زود برو دسشویی به هیچ وج دسشویی تو نگه ندار

2810