2777
2789
عنوان

خانما علائم رفلاکس چیه

25 بازدید | 6 پست

بجز حجم زیاد بالا اوردن این جیزا رفلاکس پنهان چ علائمی داره دخترم۶ماهشه از نوزادی دکتر کفت رفلاکس داره الان جندوقت شب تاصب خیلی اذیت میکنه نمیخوابه همش ب شکم میشهو‌باسنش میده بالا

من فکر‌کردم عادت خوابش عوض شده ی مدت طولانی سرماخورده سرفه های چرکی داره و خوب نمیشه

نمیدونم اینا برا رفااکس یا بی ربط

ولی شیرم کم‌میخوره ب نسبت

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نفس تنگسسرفه های مداومخس خس سینهاینا رم دکتر گذاشت پای رفلاکس پسرم

سرفه های خلط دار بود دخترمم خس خس زیاد داره 

ولی فکر‌میمتم بخاطر سرماخوردکیش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم پنهان داشت شبا موقع خواب اذیت میشد خیلی همش خودشو تکون میداد و شیر نمیخورد و سرشو میچرخوند همش 

دکتر بهش یه پودر داد کمییی بهتر شد تا تقریبا یکسالگیش

واژینیسموس بودم الان ماماندوقلوهامم 🥴🥴  
2805
سرفه های خلط دار بود دخترمم خس خس زیاد داره ولی فکر‌میمتم بخاطر سرماخوردکیش

همون موقع سرما خورده بود پسرم 

بستری شد

علاوه بر آسم کودکان 

دکتر تشخیص داد

رفلاکس معده اش

این علائم سرماخوردگی رو شدت داده

همون موقع سرما خورده بود پسرم بستری شدعلاوه بر آسم کودکان دکتر تشخیص دادرفلاکس معده اشاین علائم سرما ...

اها پس باید دوباره ببرمش دکتر