2777
2789
عنوان

وای بچه هام

227 بازدید | 13 پست

وقتی از خواب پامیشم میام تو هال یه نیم الی یک ساعتی دراز میکشم و از سکوت خونه لذت میبرم ولی بعداز لذت بردن از سکوت خونه شدیدا دلتنگ دخملام میشم ک یهو انگار دل ب دل راه داره بیدارمیشنو دم در اتاقشون منو نگاه میکنن و منم با اشاره دس بشون میگم بیاین بغلم !!واقعا لذتی ک تو این لحظه هست تو اون نیم الی یک ساعت لذت بردن از سکوت نیست...خدای ب همه ی اونایی ک دلشون میخواد همچین تجربه ایی داشته باشن دخملایی نازو شیرین زبون عین دخترای من بده و مراقب سلامتیشون باش الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظشون كنه😍

منم صبح ها توي تخت منتظر ميمونم تا دختر ٤ سالم بيدار شه بياد توي تختم رو دستم بخوابه بغلش كنم با هم حرف بزنيم

واااقعا عاشق اون لحظه ام كه اول صبحي بغلش كنم بوش كنم بوسش كنم

بهش ميگم خدا رو شكر تورو به ما داده خدا رو شكر به خاطر سلامتيت زيباييت مهربونيت دستات پاهات

اونم ميگه خدايا شكرت من مامان بابا دارم اسباب بازي دارم

خيلي قشنگن دخترا😍😇😍😇خيلييييي

الهي خدا به هركس كه ميخواد بده

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
داری دعا میکنی بگو خدا به همه اونایی که ندارن بچه بدهشاید یکی مثل من پسر دوست داشته باشه😃خدا حفظشون ...

من مجردم 

ولی دوست دارم پسر دارم بشم 

نمیدونم چرا

با اینکه عاشق دختر کوچولو های گوگولی هستم 😁😍

اما همیشه تو ذهنم اسم بچه های آینده مو‌ انتخاب کردم همشون پسرن😁😁

بازم جنسیت مهم نیست الهی شکرت 

ای جانم الهی که دخترات عاقبت بخیر بشن منم چهار ساله منتظرم تو رو خدا برام دعا کن خدا یدونه بچه سالم ...

اسمتو بگو تا سر زایمانم دعات کنم صاحب بچه بشی اخه سر دوتا زایمان قبلیام زن داداشام ک کلا مشکل داشتن رو ک دعا کردم خدا بشون بچه داد اخرای دی ماه زایمانمه

اسمتو بگو تا سر زایمانم دعات کنم صاحب بچه بشی اخه سر دوتا زایمان قبلیام زن داداشام ک کلا مشکل داشتن ...

مرسی عزیز دلم ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی نی نی رو تو بغل بگیری 

اسممو متاسفانه نمیتونم بگم اینجا شناسایی میشم 

ولی نذر کردم اگه برام پسر شد اسم ابوالفضل بزارم روش 

تو تو دلت از مامان ابوالفضل یاد کن قربونت برم ❤️ 

خدا حفظشون كنه😍منم صبح ها توي تخت منتظر ميمونم تا دختر ٤ سالم بيدار شه بياد توي تختم رو دستم بخوابه ...

دقیقا دخترای منم اینجورین!وقتی زل میزنم نگاشون میکنم میگن چرا نگام میکنی بشون میگم چون دوستت دارم عاشقتم بعد کوچیکه رو ک نگا کنم بم میگه چرا نگام میکنی بزرگه میگه چون دوستت داره عاشقته !بزرگه ۴ سالشه کوچیکه چند روز دیگه ۳ سالش میشه

دقیقا دخترای منم اینجورین!وقتی زل میزنم نگاشون میکنم میگن چرا نگام میکنی بشون میگم چون دوستت دارم عا ...

هر چقدر حرفاي قشنگ ميزنيم همونقدر ياد ميگيرن مثبت و شكرگزار باشن😍

دو تا دختر داشتن كه ديگه خيليييي كيف ميده😍

خدا حفظشون كنه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

دختر من سه سالشه ی وقتایی انقدر خودشو شیرین میکنه ک میخوام بخورمش فقط ایشالا همه ی بچها اول زیر سایه ی اقا امام رضا بعد زیر سایه ی پدرمادراشون بزرگ بشن و سلامت و خوشحال باشن🙏🙏🙏🙏🙏🙏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉