2777
2789
خدا نکنهمن بدونه آب زندگیم فلجه

بدون برق میشه کلا یه روز دو روز یا چند روز سر کرد بدون آب مصیبته ولی ما با اوضاع خودمون رو سازگار میکنیم مطمعن باش

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش فقط پادرد بودهمه جامون درد میکنه از سومدیریت اینااز جسممون تا روح و روانمون

خدا براشون نسازه

طفلک دخترم بعد مدتها هوس پیتزا کرد کاش بقول دوستمون زودتر براش درست میکردم الآنم بچه کوچیکم هی میگه گشنمه

بدون برق میشه کلا یه روز دو روز یا چند روز سر کرد بدون آب مصیبته ولی ما با اوضاع خودمون رو سازگار می ...

ما برقمون میره آب هم قطع میشه 

چون با پمپ کار میکنه اصلا آب نداریم بدون برق

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

تف به قبر زنده و مرده‌شونوسیله برقیهامون خراب میشن هی زرت زرت برق میره حین کار 🤬

حالابیابخر

بخدا من جاروبرقیم نیم سوز شده رفتم تعمیرش کنه گفت یه میلیون خرج داره

پشیمون شدم الان باجارو تهرونی جارومیکنم

خدا براشون نسازهطفلک دخترم بعد مدتها هوس پیتزا کرد کاش بقول دوستمون زودتر براش درست میکردم الآنم بچه ...

حالا اومد خونه براش درست کن

من تابستون بینیمو عمل کردم دوتا بچه کوچیک دارم

یهو برقا رفت اونم ۳_۴ساعت

بعد ما برقمون بره آبمون هم قطع میشه

کولر هم نبود

من آتل روی بینیم بچم دستشویی کرده بوداون یکی دستشویی داشت

خودمم سر درد 

یعنی بیچاره شدم

اخر نشستم گریه کردم

حالابیابخربخدا من جاروبرقیم نیم سوز شده رفتم تعمیرش کنه گفت یه میلیون خرج دارهپشیمون شدم الان باجارو ...

من وسیله هام نوعه تازه زندگیمو شروع کردم بخدا حیفم میاد خراب میشه 

اونروز حین شستن لباسا برق رفت ماشین خاموش شد 

پر از آب و لباس 

خدا لعنتشون کنه عوضی هارو

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

من وسیله هام نوعه تازه زندگیمو شروع کردم بخدا حیفم میاد خراب میشه اونروز حین شستن لباسا برق رفت ماشی ...

ایشالله به دل خوشی عزیزم

ولی دورازجون یه چیزیت خراب بشه همون رو دوبرابر قیمت میخوای بخری