2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

160 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من دیروز چون پریودم نامنظم بود و  سیکل  این ماهم همش به جای خون لکه قهوه ای داشتم دکتر رفتم بهم لتروزول داده دوفامد و متفورمین با پودر فمی بست

کسی بوده با اینا باردار بشه ؟ 

بعد به من آمپول آزاد سازی نداده یعنی لازم نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اقدامی ؟ تنبلی داری؟؟

۴ ماه والا تو سونو هام چیزی نشون نداد آزمایش هم روز سه پریود و رد کردم نتونستم بگیرم ولی فکر میکنم آره چون پریودام نامرتب و همش لخته دفع میکردم این ماه اصلا خون ریزی نداشتم همش لکه قهوه ای دارم 

نمی‌دونم چیکار کنم همسرم سنش بالاس باید زودتر باردار بشم نمیشم 

2805
آره بابا الان بچم دو سالشه نترس

ای جااانم خدا حفظش کنه 

سنمم پایینه ۲۱ سالمه همش میگم آخه چرا الان چهار ماهه نمیشم 

این ماهم ک پریود نشدم کلا بدتر منو ترسوند میگم حتما یه مشکلی دارم چون همش لکه قهوه ای داشتم اصلا پریود نشدم الان روز سوممه

اونا رو دکتر داده ک تخمدان هات فعال شه انشالله بشی منم مثل تو بودم

شمام تنبلی داشتین اینارو بهتون دادن باردار شدین یا نه فقط برا تقویت بهتون دادن اینارو 

ای جااانم خدا حفظش کنه سنمم پایینه ۲۱ سالمه همش میگم آخه چرا الان چهار ماهه نمیشم این ماهم ک پریود ن ...

قربونت نترس من ۲۴سالم.من کلا تخمدان هام تنبل بود کلا پریود نمی‌شدم مال من سخت‌تر از تو بود انشالله میشی .کدوم شهری

2810