2777
2789
عنوان

تحربتون از سوره طاها برای ازدواج چیه اصلا چی خوبه برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقلش تضمینیه .۴۰ روز روزی یکبار سوره طاها رو بخونو ی نذری برای امام حسین کن مثلا بگو اقا جون فلان ...

اره منم نذر قرآن هم برای امام حسین میکنم همیشه حواسش بهم هست 💖 اصلا یه جور دیگه کشتی نجاته واقعا در لحظه که نیاز داری دستتو میگیره 🥲

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805
اره منم نذر قرآن هم برای امام حسین میکنم همیشه حواسش بهم هست 💖 اصلا یه جور دیگه کشتی نجاته واقعا در ...

من هر موقه نذر کردم برای اهلبیت بخصوص امام حسین جواب گرفتم حتی اگر به نفعم و صلاحم نبود جواب گرفتم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

من دعا ختم چله حق الناس نذر صدقه شمع تراپی.... ولی اصلا ازدواجم با اونی که دوسش دارم جور نمیشه 34سال ...

شاید مصلحتت توی چیز دیگس 

خودم عروسی کسی که میخواستم دیدم و بچه دار شدنشو ولی بعدا خدا انقد بهم چیزای خوب داد که بگم ۱۰۰ برابرش برام جبران کرده تو این سال ها

من هر موقه نذر کردم برای اهلبیت بخصوص امام حسین جواب گرفتم حتی اگر به نفعم و صلاحم نبود جواب گرفتم

من اولین باره میخام نذر امام حسین کنم منظورت خوندن سوره و صلوات هست یا خوراکی پخش کنم؟خودت چی میگی عزیزم

من اولین باره میخام نذر امام حسین کنم منظورت خوندن سوره و صلوات هست یا خوراکی پخش کنم؟خودت چی میگی ع ...

بنظر من ی مجلس روضه نذرش کن

روضه خونگی و اونجا شربت و مشکل گشا پخش کن 

و همینطور ی مقدار پول جمع کن بگو اقا جون این پول برای فقرا به نیت حاجتم از طرف شما

شاید مصلحتت توی چیز دیگس خودم عروسی کسی که میخواستم دیدم و بچه دار شدنشو ولی بعدا خدا انقد بهم چیزای ...

اخه گلم  مشکلم اینه تو این سن عاشق سه نفر شدم که تهش نرسیدنه   اینش عذابه براممم

عشقهام نافرجامه😞😞😞

اخه گلم مشکلم اینه تو این سن عاشق سه نفر شدم که تهش نرسیدنه اینش عذابه برامممعشقهام نافرجامه😞😞� ...

پسرای الان اینجوری شدن متأسفانه 

بنظر من ی مجلس روضه نذرش کنروضه خونگی و اونجا شربت و مشکل گشا پخش کن و همینطور ی مقدار پول جمع کن بگ ...

مجلس ک نمیتونم مشکل گشا بخرم حرم امام رضا پخش کنم و پول بندازم تو ضریح خوبه ب نیت امام حسین؟

مجلس ک نمیتونم مشکل گشا بخرم حرم امام رضا پخش کنم و پول بندازم تو ضریح خوبه ب نیت امام حسین؟

مشکل گشا بخر پخش کن

پول تو ضریح هم بنداز

ولی مثلا یبار یکیو دیدم ۹ تا مرغ خرید داد به ۹ خانواده مستضعف

و جواب گرفت

2810