مادر من به نظرم لجن ترین زن دنیاست یه بار عکس جوونیش رو توی آلبوم یه فامیل دیدم گفتم چقدر سبزه بودی جوونیات . بهم گفت توهم مثل افغانیا هستی خودت و عمه هات من خوشگلم و فلانی و فلانی من فقط ۱۴ سالم بود
حرف وحشتناکی نزده که بنده خدا بد گفتی بد شنفتی دیگهمامانم خیلی ازین بدتراش بهم گفته بود ولی الان که ...
من ازش بیزارم نگاهاش کنایه هاش اگه یه صبح بهم نگاه کنه آنقدر اعتماد به نفسم رو میگیره که تا شب داغونم میدونه ولی عمدی میکنه از زجرم لذت میبره جلوی فامیلاشون ادای فرشته هارو درمیاره ولی همش نقابه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ازش بیزارم نگاهاش کنایه هاش اگه یه صبح بهم نگاه کنه آنقدر اعتماد به نفسم رو میگیره که تا شب داغون ...
این تنفر خودت رو اذیت میکنه سعی کن ارتباطتو کمتر کنی و همچنین باهاش خیلی خوب رفتار کنی شاید مشکلت حل بشه
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مادر لجن خواهر شوهر لجن😐واقعا لحن حرف زدنتون از تاپیک اتون مشخصه هیچ😬
باشه باشه بخون اول بعد نظر بده ببین اون اتفاقا فقط تو سریالای جم ممکنه سر یکی بیاد درد آدما مسخره کردن خیلی راحت اینجا هم قضاوت راحته اگر علافی برو جای دیگه تاپیکه دیگه
ببین یه لحظه اگر بود میتونستم عین جریان برق حتی اگر ۵ دقه ببینمش هست
ببین منم پدر مادرم خیلی اینطور بودن الان که مادرم فوت شده پدرم باز همینه
انقدر حرف شنیدم خدا میدونه
بقول داداشم فک کن مام فلجیم از سمت پدر مادر
و باید صبوری کنیم من از وقتی دوست شدم با پدرم کمتر عذاب میکشم
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم