2777
2789
عنوان

به نظرتون یه مادر چقدر میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 90 پست
حرف وحشتناکی نزده که بنده خدا بد گفتی بد شنفتی دیگهمامانم خیلی ازین بدتراش بهم گفته بود ولی الان که ...

من ازش بیزارم نگاهاش کنایه هاش اگه یه صبح بهم نگاه کنه آنقدر اعتماد به نفسم رو میگیره که تا شب داغونم میدونه ولی عمدی میکنه از زجرم لذت میبره جلوی فامیلاشون ادای فرشته هارو درمیاره ولی همش نقابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش به عنوان فحش استفاده ش کرده

منظورم اینه مادرش سبزه بودن رو هم فحش برداشت کرده که شروع کرده به توهین کردن 

هرچند کلا انگار ثبات روان نداشته چون اسی بچه بوده و صرفا به یه ویژگی اشاره کرده

سعى كن خيلى حرفاتو سنجيده بزنى باهاش جورى كه آتو نياد دستش كه چيزى بگه كه باعث شه خودت دوباره بى احترامى كنى 

تا مى تونى زياد باهاش زبون به زبون نشى البته اگه نمى تونى احترام بذارى و سكوت كنى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
2805
من ازش بیزارم نگاهاش کنایه هاش اگه یه صبح بهم نگاه کنه آنقدر اعتماد به نفسم رو میگیره که تا شب داغون ...

این تنفر خودت رو اذیت میکنه سعی کن ارتباطتو کمتر کنی و همچنین باهاش خیلی خوب رفتار کنی شاید مشکلت حل بشه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
مادر لجن خواهر شوهر لجن😐واقعا لحن حرف زدنتون از تاپیک اتون مشخصه هیچ😬

باشه باشه بخون اول بعد نظر بده ببین اون اتفاقا فقط تو سریالای جم ممکنه سر یکی بیاد درد آدما مسخره کردن خیلی راحت اینجا هم قضاوت راحته اگر علافی برو جای دیگه تاپیکه دیگه 

ببین یه لحظه اگر بود میتونستم عین جریان برق حتی اگر ۵ دقه ببینمش هست

ببین منم پدر مادرم خیلی اینطور بودن الان که مادرم فوت شده پدرم باز همینه

انقدر حرف شنیدم خدا میدونه

بقول داداشم فک کن مام فلجیم از سمت پدر مادر 

و باید صبوری کنیم من از وقتی دوست شدم با پدرم کمتر عذاب میکشم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
باشه باشه بخون اول بعد نظر بده ببین اون اتفاقا فقط تو سریالای جم ممکنه سر یکی بیاد درد آدما مسخره کر ...

علاف خودتی مریض که با کل ملت درگیری شما در واقع حقتونه با لحن حرف زدنت  

تو فقط ۱۴سالت بود و اون یک زن بالغ گنده.ما حق نداریم تروماهامونو سر بچه ها خالی کنیم!

حق با توئه 

اینجا ۸۰ درصد از اصول بچه داری ومادر بودن چیزی نمیدونن!

فقط از بعد احساسی به این داستان نگاه میکنن 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
2810