2777
2789
عنوان

به نظرتون یه مادر چقدر میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 90 پست
شما از مادر انتظار چی داری واقعاً خب اونم یه انسانه دلش میشکنه منم چند وقت پیش بچه ام با اینکه بچه ا ...

بازم باید بفهمی که اون بچست تو اونو به دنیا آوردی چطور تونستی با اعتماد به نفسش این طور کنی مگه دختر خالته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افغانی بودن به نظرم فحش نیست اصلا لحن و مدل گفتن اون فحش بود

مادرا کلا رو اعصاب شدند 

اما من کلی گفتم 

تو بچه بودی ولی حرفت دقیقا مشابه حرف مادرت بوده

تو ایران به کسی بگی سبزه ترجمش میشه خیلی زشتی

2805
مامان منم یه بار یه همچین چیزی گفت اونجا دیگه یه چیزی تو وجود آدم یخ میکنه.دیگه رابطه مثل قبل نمیشه.

نمیشه نمیشه ازش بیزارم توی ظاهر با بقیه نقشه فرشته صلح و دوستی رو جلوی خواهر برادراش بازی میکنه

همه جور ادم هست ..

الان مادربزرگ من اونقدری در حق مادرم بدی کرده که اصلا اگه برا هرکس تعریف کنم گریه میکنه..

ولی با این حال مادرم باز مامان بزرگم رو دوسش داره درحالیکه اگر کسی با من اون کارهارو میکرد اسمشم نمیاوردم ب زبونم..

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
ادامه داره نگاه‌اش حرفاش رفتاراش

ببین من کپی مادربزرگ پدریمم مادرم ازش متنفر بود ولی همیشه تعریفمم میکنه اما بگم چقد ضربه خوردم ازشششش دخترا چون دلسوزی زود فراموش میکنن باید بشینی پای دل بقیه 

البته نمیگم بیخیال باشی اونام هرچی خواستن بگن میگن گدشته رو رها کن

ببین من کپی مادربزرگ پدریمم مادرم ازش متنفر بود ولی همیشه تعریفمم میکنه اما بگم چقد ضربه خوردم ازششش ...

سخته خیلی خیلی خیلی خیلی عین وبا همیشه هست توی زندگیم عین یه اژدها هر کاری میخام بکنم توی هر مرحله نه تو نمیتونی وقتی میکنم حالا اینجارو نمیتونی حالا بعدی یه هیولای واقعی

حرف وحشتناکی نزده که بنده خدا 

بد گفتی بد شنفتی دیگه

مامانم خیلی ازین بدتراش بهم گفته بود ولی الان که نیس حاضرم کل زندگیمو بدم که بیاد پیشم🥲

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
2810