2777
2789
عنوان

خیلی زشته تاپیک فیک میزنید

703 بازدید | 74 پست

ادعای اثبات میکنید بعد قبل میکنید یا گم وگور می‌شید 

خیلی بده واقعا.

از رو هم نمی‌رید 

حیف دلم نمی‌خواهد فحش بدم.واقعا خجالت نمی کشید؟از اینهمه ضایع شدن

مثل همون پربازدید که شوهرش آقای رادمان خیلی متعهده😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑🤯

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من ندیدم این تاپیکو ، کی زد؟

اها تو پربازدیده 

همون که کارمند شوهرم به شوهرم پیام داده😑😑😑😑

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اگر اینم فیک بود خیلی باحال میشد 🤣😅

فیک بود دیگ

مگه فیک بود؟! 

بنظرم حق تمام کسانی که تاپییک های خیانت رو پر بازدید میکنن همین هست .

بستر اصلی سایت رو کاربرها وعلایق کاربر های یه سایت میسازن ..

وقتی اینجا مشتاقند برای خیانت 

برای غیبت پشت خانواده همسر 

برای هر موضوعی که خوشایند نیست و نشونه بدبختی ؛ فقر؛ فکر فذوشی؛ حسادت؛ و... هست پست های فراوان روانه میشه .

فکر کن اگر مشتاق آموزش و یادگیری سیاست؛ روش زندگی ؛ تربیت فرزند ؛ خامه داری آشپزی یادگیری مهارت ها 

صلح دوستی و... بودند چقدر فضای سایت تغیر میکرد و ....

والا بزور گاهی یه تاپیک میزنم تاپیک فیک زدن یه ذهن خلاق میخواد😂

اتفاقا من به ذهنم میرسه خیلی ول واقعا بیشعوری میخواد.

میان فانتزی هاشونو میگن

جریان چیه 

کی تاپیک فیک زده؟ 

یکیم هست تاپیکای دروغ میزنه پاک میکنه یه بار عاشقه یه بار نامزده فاصله بین عاشق شدن و نامزدیش دوروزه از جیک و پوک نامزده هم خبر داره 😂 همخونه ها هم انقدر از هم اطلاعات ندارن که این خدازده داره تاپیکاشم پاک میکنه کسی شک نکنه بهش 

با کاربری دیگه ش به بچه های کنکوری فحش میده توهین میکنه زنای مستقلو میکوبه 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
بیکارن بخدا

بیکارو بیشعور

2810