2777
2789
عنوان

صفحه اینستاگرامتون چجوریه

41 بازدید | 8 پست

مال من عکس پروفایل نداره (حقیقتش نه تنها عکس خوب ندارم بلکه بلد هم نیستم عکس بگیرم و از اون بدتر خجالت میکشم عکس خودمو بذارم )

نمیدونم این چه دردیه😂

اسمم هم فقط اول اسمم رو گذاشتم m

برای بیوگرافی هم یه بیت شعر نوشتم از مولانا .

پیجمم بستس و ۷نفر فالور دارم فقط فقط چنتا از دوستامن.

یه موردی پیش اومده بود که من فکر کردم طرف میخواد با من آشنا بشه ریکوئست داده بود ولی من قبول نکردم ،ماجرا رو برای دوستم تعریف کردم گفت برو بهش پیام بده و از این حرفا ،من نرفتم ولی بدون اینکه قبول کنم خودم به پیج اون یارو ریکوئیت دادم اونم قبول نکرد و فهمیدم اتفاقی همینجوری دکمه فالو رو زده .دوستم میگه خب حق داره تو نه اسمی نه پروفایلی هیچی نذاشتی از کجا باید بفهمه تویی و بیاد پیام بده ،نظر شما چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عکس معمولی از صورتم البته بدون شال ولی بدنم مشخص نبود شوهرم چیزی نگفت نه اصلا اینستا ندارع😅 خودم حس ...

اهاا،منم بدون شال عکس خوب دارم ولی دلم میخواد با شال باشه که متاسفانه اصلا بیرون بلد نیستم عکس درستی بندازم

من درخواست تو اینستا کلا قبول نمیکنمبنظرم بیخیالش

منم قبول نمیکنم ولی بخاطر اون فکر احمقانه ای که احساس کردم دوستم منو به پسره معرفی کردم فکر کردم این فرق داره ،دیشب حذفش کردم