2777
2789
عنوان

جدایی از نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست
۴۰سال

دکمشو بزن  با چهل سال سن  عقل نداره فردا میخواد واسه تو زندگی درست کنه بهش اعلام کن که ازش شکایت میکنی 

به بزرگتری که تو مجلس بله برون به عنوان شاهد بوده بگو تا بهش تذکر بدن 

اسمم نظر همسرمه
دکمشو بزن با چهل سال سن عقل نداره فردا میخواد واسه تو زندگی درست کنه بهش اعلام کن که ازش شکایت میک ...

ما خانواده فوق العاده آبرومندی هستیم و این از ترس آبروش ول کن نیست و از یه طرف میدونم باهاش خوشبخت نمیشم و یکسال نشده طلاق میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خانواده فوق العاده آبرومندی هستیم و این از ترس آبروش ول کن نیست و از یه طرف میدونم باهاش خوشبخت ن ...

منم با کسی نامزد کردم  تو نامزدی فهمیدم به دردم نمیخوره اما خانواده ی من و خانواده ی اون آقا خودشون رو کشتن تا من به هم نزنم و لی من مقاومت کردم حرف شنیدم توهین دیدم تهمت خوردم اما کار خودمو کردم   تلاشت رو بکن این بشر به درد بخور نیست وقتی خانوادشم برات ارزش قائل نیستن یه دعوت نکردن تورو تو یه سال واقعا به چی این آقا میخوای دل ببندی ن خانواده درست حسابی داره ن خودش لایقه   

آبرورو ول  کن  یه ماه پشتت حرف بزنن بهتر از اینه که بخوای با بچه برگردی 

چند سالته دوس داشتی بگو

اسمم نظر همسرمه
منم با کسی نامزد کردم تو نامزدی فهمیدم به دردم نمیخوره اما خانواده ی من و خانواده ی اون آقا خودشون ...

۳۰ سال عزیزم دقیقا درست میفرمایید و نمیدونید من چه بی احترامی هایی دیدم و موندم

2805
۳۰ سال عزیزم دقیقا درست میفرمایید و نمیدونید من چه بی احترامی هایی دیدم و موندم

من ۳۲ ازدواج کردم 

الان که نامزدی بی احترامی ببینی وای به حال آینده 

صبر کن انشاالله یه قسمت خوب میاد سراغت  

اسمم نظر همسرمه
من ۳۲ ازدواج کردم الان که نامزدی بی احترامی ببینی وای به حال آینده صبر کن انشاالله یه قسمت خوب میاد ...

دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم واقعا و آنقدر سختی کشیدم توی این رابطه که دلم نمیخواد هرگز ازدواج کنم

دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم واقعا و آنقدر سختی کشیدم توی این رابطه که دلم نمیخواد هرگز ازدواج کنم

من بارها به بن بست خوردم و پشیمون شدم که چرا به هم زدم چون نیازهام آزارم میداد اما توکل برخدا کردم و اداما دادم تا خودش برام درست کرد  اگه برات تعریف کنم یه کتاب چند صفحه ای میشه  اما امیدم رو از دست ندادم 

انشاالله یه بخت خوب میاد که همه ی این ناراحتیهارو بشوره ببره 

واسه منم دقیقن زمانی اتفاق افتاد که بی خیالش شده بودم 

بسپار به خودش  

اسمم نظر همسرمه
اتفاقا برعکس هرچی داره رو پای خانوادش میذاره ،برام وقت نمیذاره و الویت اصلیش خانوادش هستن و هرچی دار ...

ببخش بی پرده می نویسم

پس خیلی بیخود و عوضیه 

تصمیم خوبی گرفتی محل سگ بهش نذار

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!