2777
2789
عنوان

نامزدم ازم ساعت هدیه می‌خواد 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه عقدی از خودش بگیر بگو برا لباس میخوام اگرم عقد نیستی و دوستته اصلااا بهش رو نده هیچ کادویی نخر

میگه ۵ماهه عقدیم پدر مادرم بخاطر تهیه جهیزیه م روم نمیشه ازشون پول بخوام

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
2805
عزیزم یا وقت اشتباه نکنی بری براش بخری ها!!! نهایت بذار برای هدیه روز مرد....اینکه ایشون تو نامزدی ب ...

درسته 🙏🏻❤️

پس اینایی که میگن ما مناسبت و بی مناسبت برای هم هدیه می‌گرفتیم چین پس🥲 من خودم واقعا دوست دارم براش کادو بگیرم ولی امان از بی پولی

M❤️S
منم همیشه از اینجور ادما تنفر داشتم که سرم اومد🥲😂یه ساعت پیش زنگ زده میگه جایزمو ادماده کردی دیگه؟ ...

بگو راستی منم ی چیز خوشگل دیدم میخوام برا خودم بگیرم میشه برام پول بزنی بعد همونا براش ساعت بگیر اگرم نزد باهاش قهر کن به همین راحتب

منم همیشه از اینجور ادما تنفر داشتم که سرم اومد🥲😂یه ساعت پیش زنگ زده میگه جایزمو ادماده کردی دیگه؟ ...

بابا تو سنت کمه داره اذیتت میکنه به شوخی جدی نگیر بگوو اره جایزت امادس اومد بوسش کن. بگو اینم جایزت

2810