2777
2789

خب شما ک میدونید بی ادبی میکنه.. پست نذارید... خودمم ک گذاشتم🤣🤣🤣

بخاطرشما جان فشانی کردم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چونکه شما اومدید بالارفتنذسطح هورمون که یک چیز طبیعی هست رو ربط دادید به اینکه چرا درموردش تاپیک زده ...

برداشت اشتباه خودتون رو به پای اشتباه بودن حرف من نگذارید لطفا . 

منظور من از روح این بود که این موضوع pms به حال روحی مربوط میشه ... چون هورمون ها حال روحی رو میسازند

https://daigo.ir/secret/7706750521

برداشت اشتباه خودتون رو به پای اشتباه بودن حرف من نگذارید لطفا . منظور من از روح این بود که این موضو ...

خودتون گفتین چرا عادی شده این مسئله 

گردن بگیرید حرف خودتون رو 😐

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
نمیشه واقعا حالت خیلی بده دلم برات میسوزه اشکم درمیاد 🥲

دل من برا تو میسوزه من حداقل به عشقم زسیدم تو از بس زار زدی براش عقلت زوال شده برو ادانه گریتو بکن بای ریپ بزنی جواب نمیدم 

💜💍¹⁵⁵

دخترجان . من میل به حقارت دادن و دیدن رو گفتم 🤦که به بهانه پی ام اس اینجا مطرحش کرد

پس شما منظورتون رو خوب بیان نکردید 

درضمن سایت اینجا عمومیه 

ناراحتید تشریف نیارید داخل تاپیک 😊

دل من برا تو میسوزه من حداقل به عشقم زسیدم تو از بس زار زدی براش عقلت زوال شده برو ادانه گریتو بکن ب ...

آخه اون عشق ترکیده تو چیه که دیگه بهش رسیده باشی 

حداقل چیزی که اکس من بود این بود که دیپلمات بود 

درضمن من خودم رابطه ام رو بهم زدم 

تو چقدر زر می‌زنی جدی حالت اصلا خوب نیست مراجعه کن روان پزشک حتما 

پس شما منظورتون رو خوب بیان نکردید درضمن سایت اینجا عمومیه ناراحتید تشریف نیارید داخل تاپیک 😊

اینکه شما خوب برداشت نکردید مسولش من نیستم و دلیل نمیشه من خوب بیان نکرده باشم . 

سایت عمومی هست ؛ خوشم هم نیومد ؛ وارد هم شدم؛ نظرمو هم دادم؛ به کسی هم اسیب نزدم !

شرمنده وجدانم اجازه نمیده اینطور جاها چیزی نگم چون جامعه ای که در اون زندگی میکنم رو دوست دارم تاجایی که از دستم بر بیاد تذکر میدم و جلوی یه سری مسایل رو میگیرم .

این شما هستید که اگر مخالف بودید باید نظرتون رو برای خودتون نگه می‌داشتی . موفق باشی

https://daigo.ir/secret/7706750521

اینکه شما خوب برداشت نکردید مسولش من نیستم و دلیل نمیشه من خوب بیان نکرده باشم . سایت عمومی هست ؛ خو ...

چرا من نظرمون برای خودم نگه دارم 

حرف خودتون رو به خودتون برمیگردونم 

دوست داشتم انتقاد کردم چون بنظرم اشتباه بود 

شما هم موفق باشی 😉

میدونستم تو عادی نیستی🤣🤣🤣

برهم زدن فضای تاپیک و ایجاد مزاحمت برای کاربران برخلاف قوانین است 

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

بیا پی وی تا حالیت ‌کنم

واییییی ترسیدم  😨😂😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2810