2777
2789

لاک ژل شاین دار یا فرنچ بزن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکارید لطفا ضررش بیشتر از نفعشه

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
2805
واقعا ؟ امتحان کردی راضی نبودید

خیر دوست عزیز

هرچیزو که نباید امتحان کرد

طبق تجربه دیگران و عقل و .. و البته اگر مسلمانیم طبق دستور دینمون.

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
خیر دوست عزیزهرچیزو که نباید امتحان کردطبق تجربه دیگران و عقل و .. و البته اگر مسلمانیم طبق دستور دی ...

والا من که ۸ ساله کاشت دارم و‌راضی ام و تجربم‌خیلی هم‌عالیه ، حتی تو‌بارداریم هم  ناخن کاشت داشتم، هیچ ضرری هم‌ندیدم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

خیر دوست عزیزهرچیزو که نباید امتحان کردطبق تجربه دیگران و عقل و .. و البته اگر مسلمانیم طبق دستور دی ...

اون که آره من بخاطر غسل هیچوقت نتونستم . این کارو کنم. شوهرم میگه ناخن هات کوتاه بهش برس منم لاک می کنم ولی کوتاه ضایعه میشه پاک کرنش دردسر داریم . و اینکه از خیلیا شنیدم عوارض شو گفتن ناخن هامون نابود شدن 

معجزه شکر گزاری
والا من که ۸ ساله کاشت دارم و‌راضی ام و تجربم‌خیلی هم‌عالیه ، حتی تو‌بارداریم هم ناخن کاشت داشتم، ه ...

خب دوست عزیز الان وضو و غسلتون باطله. ضرر از این بیشتر که نتونی نماز بخونی؟!😖

خب‌چون من اصلا نماز نمیخونم و اعتقاد ندارم که بخوام این رو ضرر بدونم . 

من  به نماز و وضو‌ و غسل اعتقاد ندارم  اصلا عزیزم 

خب‌چون من اصلا نماز نمیخونم و اعتقاد ندارم که بخوام این رو ضرر بدونم .

بله متوجه شدم عزیز بزرگوار ☺

اما خب اعتقاد داشتن یا نداشتن من و شما نسبت به چیزی، اون چیز و تبعات انجام دادن و ندانش رو تغییر نمیده.

من خودم رو عرض میکنم اگر بگم به چیزی اعتقاد ندارم باعث نمیشه اصل موضوع و حقیقتش تغییر کنه. مثلا سم سمه و کشنده است حالا من بگم اعتقادی به سم ندارم و اون رو بخورم. خب می‌میرم دیگه! سم نمیگه این آدم به من اعتقاد نداشت پس اون رو نکشم! 

نماز و روزه هم همینطوره من چه اعتقاد داشته باشم چه نداشته باشم در آخرت با انجام ندادن اونها، دچار ضرر و خسران جبران ناپذیری میشم مخصوصاااااا نماز که ستون دینه🌼🌱

خود شما تحصیلکرده هستید و بهتر از من میدونید 🌹 جسارتی کردم ببخشید موفق و سلامت باشید دوست گرامی 🌷

بله متوجه شدم عزیز بزرگوار ☺اما خب اعتقاد داشتن یا نداشتن من و شما نسبت به چیزی، اون چیز و تبعات انج ...

خواهش میکنم دوست عزیزم  میتونم بگم‌اولین نفری هستین که با احترام نظرتون رو گفتین 🙏

کاملا حق با شماست اما خب چون من فکر میکنم با رعایت مسایل دیگه ای زندگی و عاقبت  بهتری خواهم داشت تا بخوام قران و نماز و …🙏

2810