2777
2789
ولی خوب در مورد من لوس بازی نبوده طرف اینو گفته ک بره

اها نه من مثلا یه موضوعی پیش میادیا یه سوالی میگم نه مهم نیست ولی درواقع خیلی مهم هست   😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طریق مشاوره درسی میتونی بری روان پزشک به شرطی که خانواده نفهمه

خب خانواده بفهمن اگه به حالت کمک نکردن به اینم نباید اهمیت بدن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
اها نه من مثلا یه موضوعی پیش میادیا یه سوالی میگم نه مهم نیست ولی درواقع خیلی مهم هست 😂

حالا این چیزا زیاد مهم نی. ولی.من کلا ی کاری میکنم ک مقاومت دختره رو بسنجم

2805
وقتی میگیم زنگ نزن یعنی زنگ بزن و وقتی میگیم پیام نده یعنی پیام بده 😔

دقیقااا ما میگیم ولی جدی نگیرید😔😔

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

حالا این چیزا زیاد مهم نی. ولی.من کلا ی کاری میکنم ک مقاومت دختره رو بسنجم

مقاومت چی؟

نه با ی مورد نمیشه

در هر صورت در مورد همه نیست چون برای منم نبوده

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)

خوب مخالفن

عجبا😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
پارنوید یه روان پزشکه می گفت جدیدن خیلی زیاد شده

اره واقعا منطقیه با این همه مشکلات

خوب این اخلاق برا من کنسله. لوس بازیه

لوس بازی نیست کلا ناخواسته هست دست خودمون هم نیست

2810