2777
2789
بعد چی شد

میدونی بخدا حتی ازدواج کردم عشق و احترامی که از اون دیدم از شوهرم ندیدم...یه بار برام خودش شام درست کرد خوابگاه آورد برام گفت بخدا چندبار دستم سوخته...گوشی اش رو یک شبانه روز داد دستم گفت ببین کسی جز تو تو زندگیم نیست...هیچ وقت دلمو نشکن ولی من راحت دلشو شکستم عشقش رو به بازی گرفتم فکر میکردم بهتر از اون سر راهم سبز میشه بچه بودم همش نوزده سالم بود عقل الآنم رو نداشتم...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بعد ده سال دیدمش چقدر پخته شده بود...هنوز همون بود همون نگاه همون نجابت و خجالت بهم گفت باورم نمیشه به همه دروغ گفتم که بیام ببینمت...من اهل دروغ نیستم فقط خواستم حلالم کنه...آخه بهش خیانت کردم قلبش رو شکستم...گفت هیچ وقت فراموشم نمیکنه..بهترین روزای زندگیش مال وقتی بوده که من تو زندگیش بودم...همیشه غافلگیرم میکرد کادو های بدون مناسبت بعد کلاس ها غروب می‌رفتیم پیاده روی ...همش می‌گفت کاش یه روز به دزدمت...ببرمت جایی که فقط من باشم و خودت هیچ وقت حرف بدی بهم نزد حتی بهم دست نزد...می‌گفت من حاضرم جونم رو بدم که یه روز بتونم دستت رو بگیرم...قدرش رو ندونستم...شعر شادمهر ای همه وجود من رو همش برام می‌خوند...میگفتم باورم نمیشه پشت اون صورت جدی و مغرور اینقدر احساساتی و عاشق باشی...یعنی یه عشق پاک بود که قسمتم نشد.....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
2805

باور کن طوری منو بالا می‌برد که گفتم خدایا بهتر از این نصیبم میشه مغرور میشدم روز آخر بهم با بغض گفت فقط خواستی غرورم رو بشکنی و به دوستان بگی ببین فلاکه اینهمه مغرور و سر به زیر بود من دلشو بردم...راحت ولش کردم...بخدا بخاطر اینکه با من تو یه اتوبوس باشه که بریم دانشگاه از شهرشون یه روز زودتر راه افتاده بوده شب تو مرکز استان مون خوابیده خوابگاه...صبح سوار همون اتوبوس شد که منم بودم کنار هم ننشسته بودیم ولی گفت لااقل تو یک اتوبوسیم همین که رسیدیم دانشگاه زنگ زد گفت بیا حیاط دانشگاه ببینمت دلتنگتم گفتم سه ساعت تو راه بودیم منو گرفتی گفت ن بخدا دلتنگتم دیدم کادو گرفته تو حیاط دانشگاه منتظرمه...اون باعث شد فکر کنم بهتر از اون نصیبم میشه...

باور کن طوری منو بالا می‌برد که گفتم خدایا بهتر از این نصیبم میشه مغرور میشدم روز آخر بهم با بغض گفت ...

چقد قشنگ بوده عشقش 😔ولی من میدونستم بعدش دیگه بهترازین شوهر گیرم نمیاد و دیگه عاشق نمیشم امدم خودمو خورد کردم رفتم دم خونشون هنوز ک هنوزه بابت اینکارم گریه میکنم ک رفتم التماس کردم ترخدا نگیرینش ازم خواهرش گف تو برادرمو نابود کردی 

الان نمی‌گم زندگیم عاشقانه هست ...ولی میگذرونم...شوهرم دوستم داره ولی اون عشق رو هیچ وقت حس نکردم ...دلم پیشش نلرزید...ولی می‌دونم که بافکر کردن به گذشته هیچی درست نمیشه...اون یه زخمه.‌‌یه خاطره هست تا یکی از عشق واقعی حرف نمیزنه یادش میفتم...ولی دارم زندگیم رو میکنم خودتو سرزنش نکن...الان نزدیک دوازده ساله ازدواج کردم ...دارم سعی میکنم زندگیم رو بهتر کنم...توهم زندگیت رو بساز...ازش فاصله بگیر هم به خاطر خودت هم به خاطر خودش....حتما سرنوشت هم نبودید...

الان نمی‌گم زندگیم عاشقانه هست ...ولی میگذرونم...شوهرم دوستم داره ولی اون عشق رو هیچ وقت حس نکردم .. ...

نمیتونم راستش مریضی جسمی گرفتم حتی روانشناس گف باید قرص مصرف کنی تااین حد رسیدم 

چقد قشنگ بوده عشقش 😔ولی من میدونستم بعدش دیگه بهترازین شوهر گیرم نمیاد و دیگه عاشق نمیشم امدم خودمو ...

آره بخدا...الان اکثرا فکر سو استفاده از طرف هستن چه مالی چه جسمی ..عشق واقعی کم رنگ شده

نمیتونم راستش مریضی جسمی گرفتم حتی روانشناس گف باید قرص مصرف کنی تااین حد رسیدم

خودت رو ببخش...زندگیتو بساز ...ادامه بده بجنگ واسه خاطر خودت و زندگی که انتخابش کردی...

زندگیمم خرابه راستش 😔

تو تلاش خودت رو بکن انشالله همه چیز درست میشه...گذشته که دیگه گذشته...باید الان رو زندگی کنیم...باحسرت و سرزنش چیزی درست نمیشه.‌.بذار همون جوری یه خاطره بمونه ته ذهنت 

2810