2777
2789
☹️🙁خدا رو میشناسم راه روشنو جلوت باز کنه برات دعا میکنم ...من چرا برات گریه میکنم😐🥲چرا حسش کردم ا ...

دقیقا چون عین فیلم بود چون از دستش خودم دادم با دس خودم نزاشتم یکم مهلت بدم اخه تو این دوره زمونه اونم خوب داشت اخلاق منو کنار میومد هیچوقت بااینکه ۱۰ سال بزرگترم بود مثل بچه کوچیکا شوهی میکرد باهام درعین حال شوخی میکرد ولی مرد جدی‌مغروری بود یعنی قشنگ بلد بود با زن احترام بزاره 

زندگی منم خوب نیست .نه راه پس دارم ونه راه پیش.ایشالا برا تو بهتریناش رقم بخوره .ایشالا خواسته هات ب ...

من هزارتا مریضی گرفتم بعدش جسمی و روحی تو این سن کم منم زندگیمو باختم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماک نفهمیدیم چ شد... چ مسخره تموم شد... چ دلیل الکی برا عقد نکردن... ولی خداکنه عاقبت بخیزشی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ماک نفهمیدیم چ شد... چ مسخره تموم شد... چ دلیل الکی برا عقد نکردن... ولی خداکنه عاقبت بخیزشی

تو فک کن الکی ولی ب جون خودش ک عزیزترینمه  و خودم ک واقعی واقعی بود حتی من اولین مردیه ک‌تو عمرم دیدم ب این خوبی بابامم حتی نبود

تو فک کن الکی ولی ب جون خودش ک عزیزترینمه و خودم ک واقعی واقعی بود حتی من اولین مردیه ک‌تو عمرم دید ...

نمیگم تو دروغ میگی... میگم الکی الکی بهم خورد همچی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دقیقا سر همینه ک ۹ ساله زندگیم سیاهه و گریه و بیماری جسمی و روحی گرفتم

خب بگو بیاد جلو.. عجب بزدلیه

2810