2777
2789
ببین من کلا نمیتونم درست تصمیم بگیرم قدرت تصمیم گیری ندارم هرکاری کنم پشیمون میشم همش اشتباه همش اشت ...

«بر آنچه از دست شما رفت، تأسف نخورید، و بر آنچه به شما عطا کرده است، شادمان و دلخوش نشوید، و خدا هیچ گردنکش خودستا را [که به نعمت ها مغرور شده است] دوست ندارد»

تو الان غصه بخوری چیزی درست نمیشه حیف لحظه های عمرت نیست حیف قلب و روح قشنگ و پاکت نیست با غصه خوردن اذیتشون میکنی؟ صبر کن و توکل کن و سعی کن خودتو ببخشی که خدا وعده داده با صابران هست🌹 تنهات نمی‌ذاره

تو این دنیا برای هیچی زیادی حرص نخور که ارزش ندارد واقعا

نفس عمیق بکش

به این فکر کن با بودن این اشتباه یه تجربه بهت اضافه شده بقول استادم دیکته ننوشته که غلط نداره بالاخره زندگی بدون اشتباه هم وجود نداره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
«بر آنچه از دست شما رفت، تأسف نخورید، و بر آنچه به شما عطا کرده است، شادمان و دلخوش نشوید، و خدا هیچ ...

اخه من همیشه با دستای خودم میزنم زیر رزق و روزی بچه هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من همیشه با دستای خودم میزنم زیر رزق و روزی بچه هام

عیب نداره عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن رزق و روزی دست خداست خواهر من نه بیشتر از اون میتونیم داشته باشیم نه کمتر از اون روزی هممون مشخص هست 

2805
باش فقط از وجود خودم متنفرمممم

چرا متنفری؟ 🥲💔 باور کن تو بهترین تصمیم رو در اون شرایط و با اون میزان تجربه گرفتی

مگه من و شما جایی امضا دادیم اشتباه نکنیم؟ یعنی فکر می‌کنی بقیه مادرها در همه جا بی نقص ترین هستن و هیچوقت هیچ اشتباهی در حق فرزندشون مرتکب نمیشن؟

شما وجودت نعمته برای فرزندانت بخدا که اگر خودشون راضی باشن مامان قشنگشون غصه بخوره باور کن اونا تورو با هیچ پولی تو این دنیا عوض نمیکنن عزیزم تا وقتی کنار فرزندانتی همین که عشقتو رو بهشون بدی یعنی کارتو درست انجام دادی 

شما وظیفه ای نداری بهترین زندگی رو برای فرزندت فراهم کنی وظیفه داری کاری که در توانت هست رو انجام بدی و دریغ نکنی بخدا زندگی نعمت بزرگیه همین که به بچه هات زندگی دادی و اوردیشون به این دنیا یعنی خیلی کار بزرگی انجام دادی شما زندگی رو مثل یک هدیه به فرزندانتون تقدیم کردید

اگر قرار بر خوشبختی و موفقیت باشه باید خودشون به دستش بیارن

در نهایت که بدون خیلیا دوست داشتن جای شما باشن حتی اگر نخوای باور کنی شما یه مادر دلسوز هستی که آرزوی هر فرزندی هست همین کافیه 💐

چرا متنفری؟ 🥲💔 باور کن تو بهترین تصمیم رو در اون شرایط و با اون میزان تجربه گرفتیمگه من و شما جایی ...

بیشتر مشکلاتم هم از اینه از جاریم بدم میاد و طبقه بالامونه همه چیش اذیتم میکنه منبع عصاب خوردیام از اونجاست 

بیشتر مشکلاتم هم از اینه از جاریم بدم میاد و طبقه بالامونه همه چیش اذیتم میکنه منبع عصاب خوردیام از ...

خودم مجردم ولی درک میکنم چون دیدم زن عموهام چطوری مامانمو حرص میدن 😒 خدا خفه کنه جاریتو خیر و خوشی نمی‌بینه عاقبت بخیر نمیشن اینطور آدما باور کن ببین کی گفتم

خدا به دادت برسه که هر روز مجبوری قیافشو تحمل کنی باور کن منم بودم افسردگی میگرفتم 🤦🏼

ببخشید ک خوابتم خراب کردم

نه بابا خواهش میکنم بیدارم عزیزم 🌷

دیگه غصه نخور به خدا دنیا ارزش نداره معلوم نیست تا کی زنده هستیم این دو روز دنیا رو هم به غم و غصه بگذرونیم

ولی بهت حق میدم وقتی هر روز قیافه جاریتو میبینی ناراحت باشی 🤕 چی کار می‌کنه حرصت میده؟

نه بابا خواهش میکنم بیدارم عزیزم 🌷دیگه غصه نخور به خدا دنیا ارزش نداره معلوم نیست تا کی زنده هستیم ...

اره انگار خودش و شوهرش باهم هم دستن یجوری رفتار میکنن از قصد ...از ما بدشون میاد بعد همش ما بد شانسی میاریم اونا خوش شانسی زیر ب زیر خودش خوب نشون میده پشت سر من پیش بقیه حرف میزنه جوری ک نمیتونم درستش کنم اصن نمیدونی چقد زرنگه از بچه هامم بدش میاد حتی در براشون باز نمیکنه 

اره انگار خودش و شوهرش باهم هم دستن یجوری رفتار میکنن از قصد ...از ما بدشون میاد بعد همش ما بد شانسی ...

ععع عجب آدم اشغالیه

نترس هم ان شاالله تو کوچه شما عروسی میشه و وضع زندگیتون بهتر میشه هم اون یه روز خوب تاوان همه کارهاشو پس میده 

نه حرف بزنم ها به عینه دیدم خدا بلده چطوری به موقعش بذاره تو کاسه طرف قشنگ دلتو خنک کنه فقط صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن

از بچه هاتم بدش میاد چون حسودی می‌کنه بهتون برای همینم پشت شما حرف میزنه حس حقارت و حسوردی هست هر چقدرم از بیرون زندگیش خوب باشه اینجور آدما از درون میسوزن کسی نمی‌بینه ولی مطمئن باش هر ساعت داره تو آتیش زندگی می‌کنه

ولی در کل سعی کن هم اونو هم خودتو ببخشی و نادیدش بگیری و کمتر رفت و آمد کنی بخاطر آرامش روح و روان خودت میگم از اینجور آدما دوری کنی راحت تر زندگی می‌کنی 

ععع عجب آدم اشغالیهنترس هم ان شاالله تو کوچه شما عروسی میشه و وضع زندگیتون بهتر میشه هم اون یه روز خ ...

چی بگم‌والا شب و روز کارم حرص خوردنه انقد لاغرم همش بخاطر ایم حرص و جوشا ....