2777
2789
عنوان

عاشق یه خانمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست
شاید به خاطره اون که ازت بزرگ تره تمایل نداره الکی داره بداخلاقی می کنی شایدقیافتو نمی پسنده نمی تون ...

یجاهایی حساس  میشه که چرا با فلانی حرف زدی 

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا واقعا ماه هاست درگیرشم اصلا نمیتونم رها کنم

مطمئنم خسته می شی منم یکی بودنمی خواستمش یعنی قیافش به دلم نبود انواع اقسام فوشارومی دادم بهش منی که آرومم درکل بافوش کاری ندارم یعنی درروز وهرساعت فوش کش می کردم نمی رفت همش می گفت من پدرسگم برم دیگه برگردم به ساعت نمی کشیدپیام می دادبعددیگه دیدنمی تونه رامم کنه رفت

2805
بابا هرکار میکنم باز گند اخلاق بازی درمیاره چیکارش کنم

گند اخلاق بازی چیه؟

قدیما برای ناز و ادای معشوق کلمات بهتری استفاده میکردن.

😅

مثلا فکر کن اون موقع که لیلی ظرف مجنون رو شکست،مجنون میگفت باز گند اخلاق بازی درآوردی؟😅

ولی خیلی قشنگ گفته اگر با من نبودش هیچ میلی؟

چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟😌

اگه عاشقی یه کم عاشقانه رفتار کن‌شما هم تا دلشو کم کم به دست بیاری...امیدوارم هوس نبوده باشه عشقتون.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

خب میگم میگیرمت باز فیلم بازی میکنه

انقدر پسرای این مدلی زیاد شده،دیگه کسی باور نمیکنه حتی اگه واقعا هدف ازدواج باشه....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️