2777
2789
عنوان

کاش میشد برمیگشتم به سال 1384

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 36 پست

سال ۸۴ احمدی نژاد تازه رئیس جمهور شده بود، ولی حیا بو خوبی خودمون رو به پای اون نداریم. ماها خودمون اختیار داشتیم، درسته؟

اون موقع شاید شما بچه بودین، ولی من تازه از نوجوانی به جوانی رسیده بودم و همچنان در حال یادگیری و تلاش برای زندگی بهتر بودم

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال ۸۴ احمدی نژاد تازه رئیس جمهور شده بود، ولی حیا بو خوبی خودمون رو به پای اون نداریم. ماها خودمون ...

به رعیس جمهور کاری ندارم، میگم اونموقع انقدر خیانت و فساد نبود

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

به رعیس جمهور کاری ندارم، میگم اونموقع انقدر خیانت و فساد نبود

شایدم بود و تو نمیدیدی. الان خیلی خبرها هست که به صورت‌های مختلف دست به دست می‌چرخه

من میگم هرکس اختیار اعمال خودش رو داره.

تو هم مگر آمارگیری؟

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

بچه ها آفرین میشه 175 نفر به پرسشنامه ام جواب بدن

تو رو خدا

برای سلامتیتون صلوات میفرستم و دعای توسل میخونم ✔✔

برای تشکر فقط این کار از دستم برمیاد 💖

هر عزیزی جواب داد لایکم کنه ببینم چند نفر پاسخ دادن

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

بهترین روزای زندگیم دهه هفتاد بود . سال 84هم خوب بود .دانشجو بودم یادش به خیر

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

من ۴ سالم بود با دخترهمسایه هامون کنار پله دم در خونمون یه زیر انداز پهن میکردیم هممونم میرفتیم چادر گل گلی هامونو سرمون میکردیم با اسباب بازیامون خاله بازی میکردیم چقدرخوب بود😭😭😭😭

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

سال ۸۸ برای اولین بار رفتم بالا شهر 😂 طرفای ما همه یا چادری یا ساده بودن .انتخاباتم بود همه خانما  کلیپس  های گنده پوست برنزه مانتو تنگ کوتاه مو ها بلوند سوخته پسرا هم عین جوجه تیغی 😂 من به مامانم میگفتم مامان اومدیم خارج چرا اینا اینجورین

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

اون زمان ۱۶ سالم بود و واقعا زندگی از الان راحتر بود دقیقا قدیم لطف و صفا همه چی با الان فرق داشت مادربزرگم هنوز زنده بود و دور هم جمع شدنای اون زمان دیگه تکرار شد روحش شاد😭

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
2810