2777
2789

منم افسردم 🥲فکرای ناجور،الکی گریه کردن منزوی بودن دلم میخواد همش توخونه بمونم هیچ کس نیاد خونم و توانایی انجام کارهام رو هم ندارم و این دنیا ازنظرم پوچه و میگم کاش هرگز به دنیا نیومده بودم خسته م بخدا😥😭

من خوابم به هم ریخته ...وقتی توی جمع میرم تایک هفته نشخوار فکری دارم اینقدر که میرض میشم شبا گریه می ...

منم همه اینارو داشتم

خودت میتونی درستش کنی

دکترم بری همینو میگه

شبا 10.30 اینا ی ملاتونین بخور ک 11 بخوابی صبح زود بیدار شو ورزش کن مدیتیشن کن کتاب بخون کلا تمرکزتو بذار رو خودت از مجازی دوری کن 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ دوس داری شرایطی ک توش هستی رو بگو من خیلی کتاب خوندم درمورد اینچیزا..مشکل و اتفاقی هست ک اذیتت کن ...

از پیری پدرم خیلی غمگینم

از یه سری رفتارهای همسرم دلگیرم

یه نقص بدنی درمان نشدنی برام به وجود اومده 😔

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
منم افسردم 🥲فکرای ناجور،الکی گریه کردن منزوی بودن دلم میخواد همش توخونه بمونم هیچ کس نیاد خونم و تو ...

منم خستم اینقدر دلم میگیره میگم خدایا الان چه کنم

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
2805
از پیری پدرم خیلی غمگینماز یه سری رفتارهای همسرم دلگیرمیه نقص بدنی درمان نشدنی برام به وجود اومده 😔

دقیقا این سه تا رو منم دارم فقط من ب جای شوهر نامزد دارم ک پدرمو درآورده...گریه کن تو ی ساعت های خاصی بهشون فکر کن تا قوی تر بشی و اینکه کنار پدرت باش تا حسرت نخوری بگی هیچ کاری براش نمیکنم...برا بیماری هم من مکمل میخورم ک خیالم از بابتش راحت باشه ...درمورد نامزدم یسری پادکست گوش میدم و یسری کلیپ ها دارم ک دارم بازسازی میکنم خودمو دو هفته ست ازش جدا شدم تو ک همسرته رو نمی‌دونم باید چیکار کنی تجربه ندارم