2777
2789
عنوان

شما وقتی راجب مادر یا پدر شوهرتون پیش شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داری خودتو گول میزنیامنم شوهرم اوایل نامزدی این رفتارو نشون میداد گفتم درست میشه بیخیال بودم، الان ک ...

ن عزیزم درکت میکنم چون خودم اول راهم ودارم میکشم ازشون شوهرم کمبود محبت داره وکامل کاملم بدنیس ولی یجاهایی یشدت طرفداری میکنه تااسمشون میارم لج میکنه تصمیم گرفتم چیزی نگم

فحش داده ک دیگه ادامه ندی بیا ی نصیحتت کنماز ما وقع اتفاقایی ک میوفته اروم اروم بگو اما هیییچ وقت پش ...

در ادامه هم بگو من نیاز دارم وقتایی که تو این موقعیت قرار میکیریم تو فلان کار رو بکنی یا اینکه نیاز دارم اللن ک اینجوری شده فلان کارو‌کنی یا فلان تذکر رو بهشون بدی و تماااام

2805
همین که حمایت نمیکنه خوبه دیگهبه یه آدم قابل اعتماد بگو تا خالی شی

ب کی حتی ب خاهرمم نمیتونم بگم بگم ک چی بشه؟اون درست میشه؟شوهرم تو رابطمون هست هرروز میبینه 

من مادرشوهرم به رحمت خدا رفتن

ولی راجب پدرشوهر و خواهر شوهر هیچوقت حرف بدی نمیزنم و به قولی نه غیبت میکنم نه گلایه شوهرمم خودش همیشه پشتمه نمیزاره کسی بهم بگه بالا چشت ابروعه بقیه میگن چون غر نمیزنم شوهرم اینطوری پشتمه نمیدونم والا

ب کی حتی ب خاهرمم نمیتونم بگم بگم ک چی بشه؟اون درست میشه؟شوهرم تو رابطمون هست هرروز میبینه

خواهر که نه

خانواده در جریان نباشن بهتره

خب شما خودت میگی فقط میخوام خالی شم

پس خالی شدن نمیخوای حمایت میخوای

فحش داده ک دیگه ادامه ندی بیا ی نصیحتت کنماز ما وقع اتفاقایی ک میوفته اروم اروم بگو اما هیییچ وقت پش ...

اتفاقا امشب گفتم خیلی ناراحتم.دقیقا همینجور .گفت چته گفتم مامانت اینو گفت‌.ولی حالا اگه جاریم بود چ ذوقی میکرد بعد هردوشونو فحش داد.ک ینی تمومش کن

ن عزیزم درکت میکنم چون خودم اول راهم ودارم میکشم ازشون شوهرم کمبود محبت داره وکامل کاملم بدنیس ولی ی ...

سعی کن تا جایی ک میتونی از خونوادش دور باشی..من با هاشون زندگی کردم هفت سال ..بخدا انگار هفت سال تو جهنم بودم.. الان ک دوسال و خورده ایه مستقل شدیم ،انگار تازه متولد شدم.‌چقد زندگیم حروم شد کنارشون

2810