2777
2789
عنوان

مامانمو از مدرسه خواستن

180 بازدید | 18 پست

دوازدهمم مدرسه نمیرم تو خونه خودم میخونم و بعضی وقتا میرم بخاطرش از مدرسه خواستن و خیلی تاکید کردن مامانم بره فردا قرارع باهم بریم استرس دارممممم اصلا دوست ندارم پیش بقیه بخاطر من شرمنده بشه زیاد براش مهم نیست نمراتم چون میبینم واقعا ته تلاشمو میکنم همین الان داشتم درس میخوندم میرم بخوابم ۳پاشم نمراتم اینان چجوری ان بنظرتون 

عربی:۱۹_۱۹/۵

فیزیک:۲۷_۲۰_۲۰

زیست:۲۰_۲۰_۲۰_۱۵_۲۰

شیمی:۱۹_۲۰_۲۰_۲۰

ریاضی_۱۸/۵_۱۹_۱۴/۵

زبان:۲۰_۲۰

دینی:۲۰

هویت:۲۰

سلامت:۲۰

فارسی:۲۰

برای ریاضی اخریش۱۹میشم بخاطر غایب شدنم باهام لج افتاده اینو داده چهارشنبه ورقمو میبرم یا درست کنه یا ببرم پیش مدیر به اون گیر ندین

بنظرتون چطوره نمرانم🥲خودم راضی نیستم ولی خب 

برا زیست هم امتحانش واقعا سخت بود دومین نفر کلاسم که بالاترین نمره رو اورده

نمراتت مهم نیست اینه؟

من مامانم نذر میکرد ده بگیرم

مدرسه ام میرفت میگفت میخوابه ک نمیاد بیرون نمیره ک🤣

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
2810