2777
2789
عنوان

ترم پنجم حالم دیگه داره از خوابگاه و آدماش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 114 پست
ترم پنج مگ نیسی هنو یکساااال و نیم وفته🥲😂

بعد میدونی بدیش چیه اینه که نمیدونی باید چطور باشی با بچه ها گرم باشی بازم کنارت نیستن سرد باشی نیستن کاری نداشته باشی نمیشه جنگ و دعوا هم که نمی‌کنیم و می‌سازیم میریم جلو با همدیگه ولی همچنان ی جوره ارتباطاتمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم خودتونو به چیز میدادین دیگههه🤣🤣🤣خدا رحم کردهببین خب محدودیت خانواده وقتی دیگه ببین به ج ...

اوه ن باو ما اینقد خلاف کردیم ک اصن نگممممم این کمترینشون بود🤣💔 برا همین خوش گذشته بهم خوابگاه

اره خب ب نسبت خودم ازادی دارم میگم ک توقم بالاس

اوه ن باو ما اینقد خلاف کردیم ک اصن نگممممم این کمترینشون بود🤣💔 برا همین خوش گذشته بهم خوابگاهاره ...

ن بابا خوبه به نظرم جامعه اونقدی امن نیس بشه مانور بدی نه آدما هم همینطور

ن بابا خوبه به نظرم جامعه اونقدی امن نیس بشه مانور بدی نه آدما هم همینطور

اره دقیقا مخصوصا واسه یه دختر دانشجو تو یه شهر غریب...

منم اگ با همه شیطنتام جون سالم ب در بردم مطمئنا از صدقه سر دعاهای مامان ساداتمه وگرنه ک🥲😂🤦‍♀️

اره دقیقا مخصوصا واسه یه دختر دانشجو تو یه شهر غریب...منم اگ با همه شیطنتام جون سالم ب در بردم مطمئن ...

عزیزمم🤣🌱

آره بخدا واقن خدا رحم کرده بهتون چقد هم دانشگاهتون اوکی بوده من بعد پنج ترم هنو نگهبان میبینم برگه خروج میدم بهش میگه امضای پدر نداره زنگ بزن بهش😐🤣

عزیزمم🤣🌱آره بخدا واقن خدا رحم کرده بهتون چقد هم دانشگاهتون اوکی بوده من بعد پنج ترم هنو نگهبان میب ...

ما برگه ای نبودبم با دستگاه اثر انگشت ثبت میکردیم موقع ورود و خروج

نهایت حریمه شون واسه دیر اومدنا این بود ک امتیازت کم میشد خوابگاه خوبی نمیفتادی ترم بعد

ک خب مازرنگی میکردیم اول ترم همون اتاقی ک سیستم واسمون باز میکرد رو انتخاب میکردیم بعدش میگشتیم چندمورد جابجایی پیدا میکردیم هرجور شده بود مینداختیم خودمون بهترین خوابگاه🤣

چون خوابگاهامون سطح بندین مثلا یکیشون اپارتمانی چند طبقس یکیشون سوییت داره ک بهترینشونه

ما برگه ای نبودبم با دستگاه اثر انگشت ثبت میکردیم موقع ورود و خروجنهایت حریمه شون واسه دیر اومدنا ای ...

چه خوب و منظم بوده نه عشقم اینجا هرندبیل و مدیریت به زمان  قاجاره ولی خب دارن بهترش میکنن دیگه

بخدا نمیشه دیگه اینقد اتاق عوض کردم حالم بهم میخوره هرجا بری همینه آسمون همین رنگه جا هم نیس همه پرن ...

ای بابا ببین میتونی خوابگاه رو عوض کنی یا بری خونه جدا بگیری

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خیلی افسرده شد وکلا زندگیش مسیرش عوص شد

ای ولی عزیزمم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
وای دقیقا ینی به قدری بی اعتماد شدم که ی حس شیطانی بدی گرفتم انگار

باز ما جلو دوستای صمیمی مون راحتیم خدا به دادت برسه