کلئوپاتراهستم مدیر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 عنوان ترم پنجم حالم دیگه داره از خوابگاه و آدماش بهم میخوره | مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 114 پست خیلی خسته شدم ینی حال حرف زدن باهاشون هم ندارم حتی بعد فک کنین کسایی هم که به نسبت باهاشون صمیمی تری همشون ی مشت حسود و بازیگرن و واقن اینجوری شدم این دو سه روز که وات د فاز 1403/08/29 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 صد سالم تو خوابگاه( سگ دونی ) زندگی کنی عادت نمیکنی وای مرسی که حرف دلمو زدی و فهمیدیم🫠🤝
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2625 نه بابا همه خسته ایم تقریبا ی سریا از جمله من خسته تر اره بیزار از خوابگاه زیاد دیدمولی خودم و دوستام عاشقش بودیم تا اخرحتی الانم ک اولین ترمیه ک دیگ تموم کردیم کلی دلتنگشبم🥲
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1078 ببین آره ولی تا ی حدیه من یکی از فامیلامون میگفت سال آخر خوابگاه سال چهارم میگفت دیگه حالمون بهم میخورد هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
علیانم عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 2471 دوست من خوابگاه بود میگفت هم اتاقیش دزدش کرد وکشوندش به ریاست قران آوردن وگفتن دست بزار روش قسم بخور. ازاون ببعد اومدبیرون ازخابگاهه همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2625 صد سالم تو خوابگاه( سگ دونی ) زندگی کنی عادت نمیکنی بستگی داره چحور جایی باشهبعصیا خوابگاها اره عین مسافرخونه ها مشهدن دلگیر کثیف ....اون سوییت دارا خیلی عالین
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 من خیلی دوست دارم برم خوابگاه میسازم با بقیه تا جایی که بتونم تحمل کنم اوکیه ولی اگه یه چهارچوبی رو ... خواب رو که باید ببوسی بزاری کنار عشقم مگه ی دست باشین همتون که اونم نیس یا کمه اصلا هم به ساختن ربط نداره من خودم صبور ترین و برونگرا و خیلی اجتماعی و مستقلم ولی از وقتی اومدم اینجا افسردم اصن نمیدونم چمه
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 دوست من خوابگاه بود میگفت هم اتاقیش دزدش کرد وکشوندش به ریاست قران آوردن وگفتن دست بزار روش قسم بخور ... ای وای بنده خدا
seshoarsabz عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 3208 بستگی داره تو خونه تو چ شرایطی باشیبعضیا خوابگا بهشته واسشون چون نهایت ازادی و استقلال رو اونجا دارن اتفاقا هیچ وقت ازادی و استقلال نداشم ولی احساس میکنم تحمل دیگران تو یه جای کوچیک خیلی سخته
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 من یکی از فامیلامون میگفت سال آخر خوابگاه سال چهارم میگفت دیگه حالمون بهم میخورد آره بابا اون دیگه اصن نمیدونم چطور دیوونه نشده
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 اتفاقا هیچ وقت ازادی و استقلال نداشم ولی احساس میکنم تحمل دیگران تو یه جای کوچیک خیلی سخته دقیقاا همینه
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1078 خواب رو که باید ببوسی بزاری کنار عشقم مگه ی دست باشین همتون که اونم نیس یا کمه اصلا هم به ساختن ربط ... عزیزم تحمل کن تموم میشه یا برو خوابگاه خصوصی اتاقتو عوض کن هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2625 اتفاقا هیچ وقت ازادی و استقلال نداشم ولی احساس میکنم تحمل دیگران تو یه جای کوچیک خیلی سخته اوایل اره ولی اگ همونا باشن صمیمی ترین دوستات میشه واست بهشتاگرم نباشن دیگ تو خوابگاه اینقد خود ساخته و گرگ میشی ک از خجالت هر شلافه ای در میای😈🤣💔
کلئوپاتراهستم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2077 اتفاقا هیچ وقت ازادی و استقلال نداشم ولی احساس میکنم تحمل دیگران تو یه جای کوچیک خیلی سخته من خیلی مستقلم ولی واقن اومدم اینجا نمیدونم چمه میرم خونه خیلی اوکیم
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1078 آره بابا اون دیگه اصن نمیدونم چطور دیوونه نشده دقیقا واسه همین دوره طرحش رو نرفت خوابگاه رفت خونه اجاره کرد خودش تنها موند هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
seshoarsabz عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 3208 اوایل اره ولی اگ همونا باشن صمیمی ترین دوستات میشه واست بهشتاگرم نباشن دیگ تو خوابگاه اینقد خود ساخت ... 😂😂😂