2777
2789
عنوان

عین خر تا قرون آخرو خرج میکنم بعدش من میمونم و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 42 پست
کم نمیاری واسه خرج مثلا مهمون سرزنده یا کامل دستته چقدر خرج روزانه تون هست

نه عزیزم. همه چیز کامل داریم خونه. همسرم هرماه کامل خرید مبکنه ،خودمم از کارتم چیزی بخرم. بعدا همسرم برام میریزه.

ماهی ۵تومن دستمه 

متاسفانه شهرغریبم  مهمون نداریم اصلا...

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من قبل خسیس بودم... پولم خیلی جمع میکردم ولی خوب دیگه زورم میاد نخورم نپوشم پول جمع کنم برا آ ...

الان این آیندست پس اینجورفکرنکن این سادگیه بگی خرج کنم بیخیال 

پول همیشه خوبه ونباید همش روتموم کرد

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
2805

خانما من خیلی چاله  چوله دارم نمیشه پس انداز کنم

فقط ازین صندوق. خونگیا ثبت نام میکنم ک به عنوان پس انداز باهاش طلا بخرم

خوبه به نطرتون؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

سلام. از کجا طلا بخریم ؟میشه بیشتر توضیح بدی برام

ببین تازگیا طلا فروشا شروع کردن مثلا هر بار به قیمت ۲۰۰هزار هر بار پول داشتی چند سوت طلا میخری سفارش میدی میذارن تو شیشه برات. میتونی شیشه رو بذاری پیش خودشون یا بیاری خونه. من چند روز پیش ۴۰۰ داشتم ۷۰سوت گرفتم تنبلیم اومد هنوز نرفتم بیارمش اینجوری خورد خورد جمع میشه طلاهارو که زیاد شد میشه آب کنی.  یه گوی طلا یا یه تیکه طلا ریز. از طلا فروشیای شهرتون بپرس آنلاین مال شهرای دیگه اعتماد ندارم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خانما من خیلی چاله چوله دارم نمیشه پس انداز کنمفقط ازین صندوق. خونگیا ثبت نام میکنم ک به عنوان پس ا ...

عالیه که.

ولی  همین خرید طلا تیکه ایم خوبه. منم هدفم خرید یه گرمه فعلا۷۰سوت خریدم ۴۰۰

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عالیه که. ولی همین خرید طلا تیکه ایم خوبه. منم هدفم خرید یه گرمه فعلا۷۰سوت خریدم ۴۰۰

خب پس خیالم راحت شد

اره تو یه سال با صندوق خونگی ۳ گرم خریدم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

حالا من چیزای چرتو پرت زیاد نمیخرم قبلا خیلی اهل پس انداز... بودم شوهرم خیییلی ولخرجه تا پول دستش می ...

کجا دارن این مدل طلا رو؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
🤣 عجب حرکتی آفرین میگم یعنی دوتا کارت داری یکی روزانه یکی پس انداز درسته

آره عزیرم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
نه اصلا من شدیدا آینده نگرم بشدت اهل پس اندازم اگه دو تومن داشته باشم یه تومن میره تو کارت پس اندازم ...

آفرین به آینده نگری و تدبیر و مدیریتت بانو ⚘

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
آفرین به آینده نگری و تدبیر و مدیریتت بانو ⚘

ممنون عزیز🌹