2777
2789
عنوان

عین خر تا قرون آخرو خرج میکنم بعدش من میمونم و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 42 پست

من امروز یه درس بزرگی گرفتم یه قرون بر خونه پول خرج نکنم

۳۸۰ بیمه پول ریخت دلش نیومد ۲۰ بزاره روش رندش کنه

وایی خیلی سنگین بود برام عینن همون پولو زد 

من ساده تا خونه یچی کم بیاد سریع بی اینک بگم بهش میخرم 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
چکار میکنی واسمون بگو

چیزایه الکی نمیخرم.

دورو برمو پر قسط کردم چرت و پرت نخرم🤣

الان یه حساب باز مردم رمز دوم نداره‌ ،خرید نمیتونم بکنم.

درحد ویزایه ضروری و لازم خونه فقط کارت بکشم 

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم افسرده میشم و داغون مثل الان

خب پس چرا خرج میکنی همه رو؟؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2805
نه اصلا من شدیدا آینده نگرم بشدت اهل پس اندازم اگه دو تومن داشته باشم یه تومن میره تو کارت پس اندازم ...

🤣 عجب حرکتی آفرین میگم یعنی دوتا کارت داری یکی روزانه یکی پس انداز درسته 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
مشهدی هستی؟

نه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

چیزایه الکی نمیخرم.دورو برمو پر قسط کردم چرت و پرت نخرم🤣الان یه حساب باز مردم رمز دوم نداره‌ ،خرید ...

کم نمیاری واسه خرج مثلا مهمون سرزنده یا کامل دستته چقدر خرج روزانه تون هست 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
نه اصلا من شدیدا آینده نگرم بشدت اهل پس اندازم اگه دو تومن داشته باشم یه تومن میره تو کارت پس اندازم ...

حالا من چیزای چرتو پرت زیاد نمیخرم قبلا خیلی اهل پس انداز... بودم شوهرم خیییلی ولخرجه تا پول دستش میاد میده به اینو اون منم دیگه شل شدم. الانم گرونه والا پول اضافه باقی نمیمونه🥲 ولی باز شروع کردم پس انداز طلا جدید اومده با هر ۲۰۰هزار میتونی یه گوی طلا۳۰ سوتی بخری بذاری تو شیشه جمع شد آب کنی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

نه من اصلا این مدلی نیستم از اینکه بی فکر پول خرج کنم بعد بی پول باشم متنفرم

همیشه هم چند جا پول میذارم مثلاً الان تو کد بورسیم پول گذاشتم

تو نرم افزار میلی یه کم طلا خریدم

یه کم تو کارت خودم گذاشتم 

اصلا اگه یه جا پول نداشته باشم اون نقطه امن مغزم به خطر می افته

نه من اصلا این مدلی نیستم از اینکه بی فکر پول خرج کنم بعد بی پول باشم متنفرمهمیشه هم چند جا پول میذا ...

نرم افزار میلی چیه معتبره؟

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
2810