2777
2789

چه عفونتی داری قارچی؟من هر کاری کردم خوب نشدم تا شوستشو دادم

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همسرت هم باید بهداشت رو رعایت کنه تووی رابطه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
چه عفونتی داری قارچی؟من هر کاری کردم خوب نشدم تا شوستشو دادم

شست و شو منظورتون همون پاکسازیه با یه دستگاه کوچولو انگار دارن همه عفونتا رو ازت میگرن یه همچین حسی میده 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
درد داره شستشو؟ منم میخام برم دیگ خسته شدم از دارو

نه بابا دو دیقه طول نمیکشه مثل معاینه هستش بعد اون یکم دل درد میگیری مثل پریود

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
شست و شو منظورتون همون پاکسازیه با یه دستگاه کوچولو انگار دارن همه عفونتا رو ازت میگرن یه همچین حسی ...

زخم رحم و عفونت از بین میره خارج میشه همش

زخم رحم و عفونت از بین میره خارج میشه همش

آره من چند ماهه زخم و عفونت و افتادگی دارم 🤦🤦 یه بار رفتم پاکسازی دیگه نرفتم هنوز 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
نه بابا دو دیقه طول نمیکشه مثل معاینه هستش بعد اون یکم دل درد میگیری مثل پریود

درد نداشتم من نه اون لحظه نه بعدش 

آره من چند ماهه زخم و عفونت و افتادگی دارم 🤦🤦 یه بار رفتم پاکسازی دیگه نرفتم هنوز

پاکسازی نمیدونم 

دکترم گفت شوستشوی رحم شما چقد پولش شد؟

2810