2777
2789
عنوان

خواب پسرمو دیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تاپیک های قبلیت رو خوندم و هنوز دارم اشک میریزم خیلی سخته خیلی زیاد

خوش به حال اون که جاش خوبه تو اوج پاکی و بی گناهی رفت...ازش بخواین براتون دعا کنه خدا به دلتون آرامش بده‌

یکی از سوره های قرآن هم هست میگن برای اینکه خواب کسی ک دوست دارین ببینین بخونین حالا بازم سرچ کنین

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اسی تاپیک های قبلیت رو خوندم و هنوز دارم اشک میریزم خیلی سخته خیلی زیادخوش به حال اون که جاش خوبه تو ...

ممنون اگر میدونید اسم سوره را بگید 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
عزیز دلمبیا بغلم مامان مهربوناصلااا برام حجم غم و دلتنگی که داری تحمل می‌کنی قابل تصور نیست😞برات یه ...

ممنون از همدردی شما گلم الهی که بد موقع داغ نبینی

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

هر کسی خواسته باشد در خواب، یکی از پیامبران(ع) و امامان(ع) را یا یکی از نزدیکان و والدین خود را ببیند، سوره های شمس، لیل، قدر، کافرون، اخلاص و معوذتین (فلق و ناس) را بخواند، سپس صد مرتبه سوره توحید بخواند، سپس صد مرتبه صلوات بر پیامبر(ص) و آل او بفرستد، آن گاه با وضو و به جانب راست بخوابد، ان شاءالله خواهد دید هر که را اراده کرده باشد و با او تکلّم خواهد کرد.

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖